ילד בן 3 שהשתנה פתאום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3 שהשתנה פתאום
    עינת
    07/10/2014

שלום, יש לי ילד בן 3 שגמול כבר מלפני פסח בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות לי פיפי וקקי בכל פינה בבית יש לציין שאף פעם הוא לא עשה זאת גם ההתנהגות שלו השתנתה הוא ניהיה מרדן והמון בעיות קורע דברים שהוא רואה של האחים שלו ויוצאים בחוץ הוא בורח הוא נשכב על הריצפה כל השינוי זה רק השבוע התחיל ואני לא יודעת מה לעשות או לחשוב השינוי היחיד שהוא עבר זה גן חדש שהשתלב מאוד יפה ונכנס בכיף אשמח לעזרה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 3 שהשתנה פתאום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3 שהשתנה פתאום - תגובה

פז שפירא
    07/10/2014

הי עינת,

נשמע מאוד מתסכל עבורכם לעבור שוב את הקושי הזה, אחרי שכבר נדמה היה שסיימתם איתו. לפעמים תקופה של חופש (מה שקורה לאחרונה הרבה בגלל החגים) משבשת את השגרה ואיתה מגיעה רגרסיה בתחומים שונים וביניהם בגמילה. ולפעמים ילדים חווים מתח וחרדה מסיבות שלא ידועות לנו ולפעמים לא ידועות גם להם.

אני מציעה לנסות ולהיזכר איך התמודדתם עם הפיספוסים בתקופת הגמילה הראשונה ואם הייתם מרוצים מהתגובות שלכם ומהתוצאות – להגיב באותו האופן גם כעת. זה קשה ומתסכל אך זה נחוץ על מנת שבנכם יחווה אתכם כעוגן בטוח בתקופה לא פשוטה זו, לצלוח אותה ולחזור אחר כך לשגרה ולגמילה מלאה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו