מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 3 שהשתנה פתאוםעינת07/10/2014
שלום, יש לי ילד בן 3 שגמול כבר מלפני פסח בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות לי פיפי וקקי בכל פינה בבית יש לציין שאף פעם הוא לא עשה זאת גם ההתנהגות שלו השתנתה הוא ניהיה מרדן והמון בעיות קורע דברים שהוא רואה של האחים שלו ויוצאים בחוץ הוא בורח הוא נשכב על הריצפה כל השינוי זה רק השבוע התחיל ואני לא יודעת מה לעשות או לחשוב השינוי היחיד שהוא עבר זה גן חדש שהשתלב מאוד יפה ונכנס בכיף אשמח לעזרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 3 שהשתנה פתאום - תגובה
פז שפירא07/10/2014הי עינת,
נשמע מאוד מתסכל עבורכם לעבור שוב את הקושי הזה, אחרי שכבר נדמה היה שסיימתם איתו. לפעמים תקופה של חופש (מה שקורה לאחרונה הרבה בגלל החגים) משבשת את השגרה ואיתה מגיעה רגרסיה בתחומים שונים וביניהם בגמילה. ולפעמים ילדים חווים מתח וחרדה מסיבות שלא ידועות לנו ולפעמים לא ידועות גם להם.
אני מציעה לנסות ולהיזכר איך התמודדתם עם הפיספוסים בתקופת הגמילה הראשונה ואם הייתם מרוצים מהתגובות שלכם ומהתוצאות – להגיב באותו האופן גם כעת. זה קשה ומתסכל אך זה נחוץ על מנת שבנכם יחווה אתכם כעוגן בטוח בתקופה לא פשוטה זו, לצלוח אותה ולחזור אחר כך לשגרה ולגמילה מלאה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)