מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשת, אנא הכוונתכם.דינה16/10/2014
שלום
בתי נושקת לגיל חמש ובני לשנתיים. מאז שנולדה הינה בעלת מזג לא קל. תמיד התעקשה, לא הקשיבה ושום דבר לא הלך בקלות איתה. היא ילדה מפונקת, חכמה, בעלת אינטילגנציה רגשית גבוהה, חברותית מאוד ומוכשרת מאוד בעיקר בתחום האמנות. לאחרונה לא מקשיבה בכלל, עצבנית מתמיד (אפילו בדברים קטנים למשל אם לא מצליחה לצייר לב על הדף כמו שהתכוונה היא צורחת "אוף", רוקעת ברגליים מעיפה את הטושים לכל עבר), מתחצפת ולא מנומסת (למשל, צועקת עלינו אם לא מקבלת מה שהיא רוצה, משתמשת הרבה במילים "לא בא לי", זועפת ועוד). היא מאיימת שתרביץ לעצמה או לנו (למשל "את רוצה שאני אתן לעצמי בוקס בבטן?" "אתם רוצים שאני אפרק אותכם?") ואף לעתים עושה זאת בפועל. יש לציין כי הזוגיות בקשיים רבים, אבל גם זה לא דבר חדש או טרי. אנו בקושי מדברים ואם כן אז רק על הילדים/בית, רבים המון (לעתים גם ליד הילדים). ניתן לראות בשבועות האחרונים כי גם בני החל לצרוח ולהרביץ. אני מרגישה שאנחנו בלופ שקשה לצאת ממנו, אני עצבנית בטירוף והיא עצבנית בטירוף וכבר לא ברור לי איך לעצור זאת. אני מותשת מהתקפי הזעם שלה. היא יכולה לבכות על משהו שעות, לבקש משהו מליון פעם למרות שאין אותו או שהחלטנו שלא לתת לה אותו וזה מעייף כל כך. הסבלנות כבר מתמוגגת ואנו צועקים ואף מענישים (לא האמנו בשיטה זו אף פעם) בכך שאנו שמים אותה לחשוב או בכך שאנו לוקחים לה דברים שהיא אוהבת למשל את הצבעים שלה או האופניים. לציין כי בעלי אינו מוכן ללכת להדרכה הורית, טיפול זוגי וכו' ואני הולכת לבדי לטיפול. האווירה בבית מתוחה, מדוכדכת, אין אוויר. מיותר לציין כמה רגשות אשם ומחשבות יש. אנא עזרתכם הדחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת, אנא הכוונתכם. - תגובה
פז שפירא19/10/2014הי דינה,
המצב נשמע מורכב ונראה שכל בני הבית סובלים ממנו. אני מציעה לך ללכת להדרכת הורים, אפילו לבדך. כדאי לבדוק עם המטפל כבר בהתחלה אם הוא יוכל לנסות ולגייס את בעלך לטיפול. בכל אופן, ייתכן מאוד ותוכלי להפיק מהדרכת הורים גם אם רק את תגיעי אליה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)