שני שמות לילדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שני שמות לילדה
    רעות
    16/10/2014

אני ובעלי לא מסכימים על שם לתינוקת שנולדה לנו ושוקלים לתת לילדה שני שמות ושכלאחד מאיתנו יקרא לה בשם אחר.
    רציתי לברר איך זה יכול להשפיע עליה מבחינת זהות.
    כמו כן -מה יקרה כשתגיע לגן או מסגרת אחרת. איך ייבחרו לה את השם שם.
    אני רוצה לציין שאינינו דתיים, אך אני יודעת שמנהג זה נפוץ אצל אנשים דתיים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני שמות לילדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני שמות לילדה - תגובה

פז שפירא
    18/10/2014

הי רעות,

אני לא מכירה את המנהג או מידע מחקרי/קליני בנושא. לכן, איני יכולה לומר איך הדבר ישפיע על זהותה, מה גם שישנם גורמים רבים ושונים המשפיעים על זהות האדם. אולם, לי באופן אישי זה נשמע טוב יותר לו יכולתם לקרוא לילדה בשני השמות יחד ולא שכל אחד יקרא לה בשם אחר, כיוון שזה יכול להקרין יותר אחדות ותוצר של פשרה ואיחוד דעות של שניכם.

כאמור, זוהי עצמה שניתנת יותר מתוך התחושות שעולות מהכתוב ומהרעיון שהעלת ולא על סמך ידע פסיכולוגי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני שמות לילדה - תגובה

פז שפירא
    18/10/2014

הי רעות,

אני לא מכירה את המנהג או מידע מחקרי/קליני בנושא. לכן, איני יכולה לומר איך הדבר ישפיע על זהותה, מה גם שישנם גורמים רבים ושונים המשפיעים על זהות האדם. אולם, לי באופן אישי זה נשמע טוב יותר לו יכולתם לקרוא לילדה בשני השמות יחד ולא שכל אחד יקרא לה בשם אחר, כיוון שזה יכול להקרין יותר אחדות ותוצר של פשרה ואיחוד דעות של שניכם.

כאמור, זוהי עצה שניתנת יותר מתוך התחושות שעולות מהכתוב ומהרעיון שהעלית ולא על סמך ידע פסיכולוגי.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו