מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוקת בת שנה שבוכה כאשר רואה אותיאיילת21/10/2014
היי. אני מטפלת בתינוקת בת שנה ( מגיל תשעה חודשים) אני איתה פעם בשבוע למשך 5 שעות. בתחילה, היא הראתה סימני קושי בפרידה בבוקר מאימה אך בחודש האחרון העניין החמיר ובבוקר כשרואה איתי היא מייד בוכה. אני מאד מנסה להתקרב אלייה ולשחק איתה ולהיות אמפטית אבל קצת מיואשת.. לוקח לה המון זמן עד שהיא מתחילה לחייך ולהתעניין ואז שבוע אחרי כשאני באה חוזר חלילה. איני יודעת גם כיצד להגיב כשהיא בוכה ליד אימה, האם להרים אותה? האם לאפשר לאימה להפרד ממנה וזהו? חשוב לציין שאני מאד מאד אוהבת תינוקות ואני מאד משתדלת, בעבודות אחרות התינוק בכה כשנפרד ממני ופתאום עכשיו המצב שונה מאד.. ניסיתי לחשוב אם יש משהו לא לרוחה שאני עושה בזמן האחרון אבל איני מצליחה להבין מה.. אשמח לעזרה, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת שנה שבוכה כאשר רואה אותי - תגובה
פז שפירא13/11/2014הי איילת,
כדאי להעביר לתינוקת את המסר שכאשר את מגיעה את איתה ואת דמות מרגיעה ומנחמת. לכן, אני מציעה שתרימי אותה, תחבקי ותרגיעי מיד כאשר את מגיעה. הסבירי לה שכעת אימה הולכת ואת נשארת איתה ואפשרי לאימה להיפרד ממנה באופן קצר. כמו כן, בשיחה עם האם נסי להבין מהם הדברים שמרגיעים את התינוקת ועשי זאת במהלך היום.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)