מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קקי בתחתוןחני23/10/2014
שלום
יש לי ילדה בת 3 ו-4 חודשים
היא נכנסה לא מזמן לגן עיריה, ובו 35 ילדים
היא גמולה כבר הרבה זמן, ולא מפספסת כלל
אך בגן הזה היא לא מבקשת שינקו לה את הטוסיק, והיא גם לא רוצה שנלמד אותה לנקות אחרי קקי את הטוסיק
ומה שקורה שכל יום היא באה עם תחתון מלא קקי, בגלל שלא נוקה הטוסיק
ואני מסבירה לה את המשמעות, ושזה לא נעים, ולא מריח טוב, וחיידקים והכוללל, והיא אומרת לי אני אגיד לגננת לנקות לי, ובפועל זה לא קורה....
כשהיא חוזרת מהגן היא עצבנית, ולא רוצה להתקלח כדי שלא נראה את התחתון, וזה גם עושה לא כואב ומגרד...
וגם דיברתי עם הגננות והם משתדלות להיות איתה במעקב יותר, אך זה לא מצליח.
נראה לי שגם בעקבות זה היא פחות אוכלת בגן, היא רזתה, כי אולי מתביישת לשבת ליד ילדים, או לא נוח לה לשבת על הטוסיק...
בבקשה תסייעו לי בזה
תודה
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קקי בתחתון - תגובה
פז שפירא13/11/2014כדאי לנסות ולהבין מה מפריע לה, ממה היא חוששת. האם היא פוחדת שניקוי הטוסיק יכאיב לה? האם המגע אינו נעים לה? אם תצליחו להבין ממנה מה מפריע לה אולי תוכלו לשכנע אותה ללמוד כיצד לנקות את הטוסיק. למשל, אם היא פוחדת שיכאב לה, הסבירו לה שתלמדו אותה לעשות זאת באופן עדין. אולי תוכלו להציע לה לעשות זאת באמצעות מגבונים ולא באמצעות נייר טואלט. אולי תוכלו לקנות יחד איתה את המגבונים/נייר הטואלט ולאפשר לה לבחור משהו עם ציורים/צבע שהיא אוהבת. אפשר גם להציע לה תגמול אם תאפשר לכם ללמד אותה ואם תעשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)