בן שנה וחצי כמעט היה מקורר בשלושה ימים האחרונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחצי כמעט היה מקורר בשלושה ימים האחרונים
    א
    24/10/2014

היי בני בן שנה וחצי כמעט היה מקורר בשלושה ימים האחרונים . חוויתי איתו חוויה שאני חייבת לברר ולבדוק. בשלושת הימים האחרונים עקב ההתקררות הוא לא היה רגוע וחסר סבלנו. היו בצהרים היה לי מאד קשה להרידמו, עד שאביו הרדים אותו וכעבור שעה הקטן קם בבכי עז, מחבק את אבא שלו חזק ולאחר שניה גם מתפתל עליו כאילו כואבת לו הבטן ואז אני באתי ולקחתי אותו למרות שלא רצה והוא המשיך לצרוח ולהתנגד לי אךהתחושה שלי היתה כאילו הוא חש זוג של קלסטרופוביה והכל היה סגור לו, או כאילו הוא במצוקה ואנחנו לא רואים אותה (ולא בריאותית) יצאתי איתו החוצה הוא המשיך לצרוח ורק כעבור עשק דקות נרגע עליי וכשישבנו על הספה ניסה לנשוך אותי ושאמרתי לו הוא עיקם את שפתיו כאילו נפגע ורוצה לבכות.
    אותי מטריד מאד המצוקה שהוא נמצא ואני לא יודעת. אבדוק עם הרופא אולי כואב לו משהו אך מרגיש שזה משהו נפשי, משהו הציק לו, נבהל אולי מחלום והיה לו קשה להתאושש ממנו, הכל היה סגור לו בחדר והוא חש מצוקה . לא יודעת אך דואגת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א - תגובה

פז שפירא
    01/11/2014

הי א,

אכן מומלץ להיוועץ קודם לגבי מצבו הרפואי. מעבר לכך, ילדים חווים לעיתים חרדות ומצוקות ופעמים רבות קשה למבוגרים ואף לילדים עצמם לדעת מה מקור המצוקה. במצבים שבו ילדך בוכה הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות הוא להיות שם, לחבק, לומר לו שאת איתו ושומרת עליו.

לא הייתי ממהרת להסיק מהמקרה שתיארת שבנך סובל מקלסטרופוביה. אם כי ייתכן ושהייה בחוץ גורמת לו להקלה, כפי שזה עשוי לקרות אצל מבוגרים.

בכל אופן, ייתכן וכדאי לך להגיע להתייעצות אצל איש מקצוע כיצד להתנהל כאשר בנך במצוקה על מנת שאת תוכלי לחוש רגועה יותר במצבים אלה ולתפקד באופן הטוב ביותר לטעמך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו