בעיות שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    טל
    26/10/2014

שלום
    יש לי שני ילדים הקטן בן ארבע ושמונה חודשים,והגדול בן שבע.
    הקטן ישן איתנו עד בערך גיל שלוש,מעז הוא ישן בחדר משותף עם אחיו,אבל בא אלינו למיטה בלילה בין פעמיים לארבע פעמים בלילה.
    כיום הם ישנים יחד בקומת שינה,על מזרונים.

אני בעריון בעוד ארבעה חודשים צפויה ללדת.ואני רוצה להפסיק את ההרגל שהוא בא אלינו למיטה. עם אני מתעוררת בזמן שהוא מגיע אני ישר אומרת לו לחזור לישון במיטה שלו,ועולה איתו למעלה נשארת איתו וכשהוא נרדם אני יורדת לחדר שלי.לא תמיד הוא משתכנע בצורה קלה אבל אני מתעקשת איתו. הבעיה שחש מספיק פעמים שאני ישנה ומתעוררת ואז מגלה שהוא כבר ישן איתנו,אנחנו מחזירים אותו ישן.
    השיטה לא עובדת זה ככה כבר שמונה חודשים ככה ואין שיפור.כמובן שגם הסברתי לו לא לבוא למיטה של אמא ואבא ולקרוא לנו בלילה עם יש צורך,כי צפוף לנו ואנחנו לא ישנים טוב.
    שום דבר לא עוזר.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

מור
    28/10/2014

הי,אותה בעיה הייתה אצלי...אמרנו לו-שנינו-אני ובעלי-בקול סמכותי-לא בא אלינו יותר למיטה.עבד מהפעם הראשונה.סוד-קול סמכותי מעט גבוהה ו2 הורים ביחד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה

פז שפירא
    15/11/2014

הי טל,

האם בן זוגך גם מתעורר ומגיב לכך שבנך בא לישון איתכם? אני חושבת שיש חשיבות לכך שתהיה תגובה מצד שניכם בעניין. אני מציעה גם לשוחח איתו לפני שהוא הולך לישון ולהסביר שאתם מצפים שלא יגיע אליכם למיטה אלא שיישן כל הלילה במיטתו. אפשר לומר שאתם יודעים שזה קשה לו ולכן אם יצליח לבוא בלילה רק פעם אחת אתם ממש תעריכו את זה. כשאשר יגיע אליכם בפעם הראשונה הסבירו לו שהוא חוזר לישון במיטתו ושהוא הגיע אליכם עכשיו ושאין לו יותר פעמים. אם יצליח לעמוד בזה עודד אותו למחרת בבוקר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו