טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי בת בת 3 וחודשיים, לאחרונה החלה לבכות כמעט מכל דבר, מזה שנופל לה המוצץ ועד לזה שנשפך עליה מים. בנוסף, בכל פעם בבית שהיא רוצה ללכת לקחת משהו מהחדר או לשירותים היא שואלת אותי כל הזמן אם מישהו צריך לבוא. לא מובן לי השינוי בהתנהגות ואני ממש מתוסכלת. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם קרה משהו לאחרונה שיכל לגרום לה לחרדה או לאי נוחות? האם הגיע מישהו לבית שיצר אצלה תחושות כאלה? נסי לברר את מקור החרדה. בנוסף, כדאי לתת לה מענה לפחדיה, להסביר שוב ושוב שלא צריך לבוא מישהו, לחבק ולהיות שם בשבילה כשהיא פוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד