עונש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עונש
    אלה
    31/10/2014

לום, רציתי להתייעץ בעניין של ענישה- יש לי 2 בנות , הגדולה בת 6 והקטנה בת 4.5 , ביקשתי מהן לאסוף- הגדולה אספה והקטנה סירבה ולא שיתפה פעולה בכלל- נסינו לשכנע אותה, אבל שום דבר לא עזר. גם אחרי שהכנסתי אותה לחדר- היא אמרה:" אני רוצה לשחק ולא אוספת"
    אז קניתי לגדולה הפתעה ולקטנה לא קניתי. אני בטוחה שזו לא הצורה לעונש- במה מענישים? כיצד מענישים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עונש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עונש - תגובה

פז שפירא
    31/10/2014

הי אלה,

לפני שמגיבים בענישה, אפשר לנסות ולהפוך את סידור החדר לכיפי. למשל, לעשות תחרות ולראות מי מכניסה ראשונה את הבובות לארגז וכו' או לשחק שכל הצעצועים רוצים לחזור לבית שלהם בארון וכאשר מישהי מהן מכניסה הצעצועים מאוד מודים להן. או שאפשר לתגמל, למשל לתת מדבקה למי שהכניסה את כל הטושים למגרה.

במידה והפיכת הסידור למשחק ולמשהו כיפי לא עוזרת אפשר לעבור לתגובה שלילית/ענישה. כדאי להעביר את המסר שסידור החדר הוא חשוב לכם ההורים וכדאי שאופן התגובה יהיה קשור לאי סידור החדר. אפשר למשל לומר שאתם רואים שיש משחק שמסיח את דעתה, שהיא רוצה לשחק בו במקום לסדר ולכן אתם תיקחו אותו אליכם. כך היא עשוייה להבין שכדאי לה לסדר על מנת שהמשחק/הצעצוע המפריע לא יילקח על ידיכם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו