ריבים בין אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריבים בין אחים
    ליאת
    01/11/2014

בני בן 5ובתי בת 2 היחסים בינהם טובים הם דואגים אחד לשני וממש אוהבים אחד את השני לפעמים שהוא משחק והיא רוצה להצטרף היא הורסת לו )אני יודעת שככה היא מנסה לשחק איתו) אבל הוא לא רואה את זה ככה וישר מתעצבן עליה ומתחילים הריבים והבכי עד שאני מתערבת ומרימה את הכל. לאחרונה יש החמרה בהתנהגות שלו איתה הוא ממש מרים עליה את הקול ואפילו גם אליי הטון דיבור שלו השתנה בכלל על כל הבית .וגם אני כלפיו הטון שלי עליו השתנה.
    אני מבינה שהוא מרים את הקול כי הוא למד ממני אני בטוחה בזאת השאלה היא איך אני מחזירה את המצב לקודמו איך אני גורמת להם לשחק ולהסתדר בינהם מבלי להתערב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבים בין אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבים בין אחים - תגובה

פז שפירא
    15/11/2014

הי ליאת,

אני מציעה להתערב רק כאשר הריב הופך לפיסי. כמו כן אני ממליצה שההתערבות תיעשה בשקט, בלי הרמת קול מצידך - נסי פשוט להפריד ביניהם, לומר בטון רגוע שהם רבים עם מכות ולכן את מפרידה ביניהם. עשי זאת בעקביות ואני מאמינה שדברים ישתפרו.

זה מאוד לא פשוט לא להרים את הקול במצבים כאלה ולכן אני מציעה שתכיני את עצמך מראש בכל פעם שאת עם הילדים, תאמרי לעצמך שבקרוב הם יריבו ולחשוב ולתרגל בראש כיצד תגיבי לעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו