מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריבים בין אחיםליאת01/11/2014
בני בן 5ובתי בת 2 היחסים בינהם טובים הם דואגים אחד לשני וממש אוהבים אחד את השני לפעמים שהוא משחק והיא רוצה להצטרף היא הורסת לו )אני יודעת שככה היא מנסה לשחק איתו) אבל הוא לא רואה את זה ככה וישר מתעצבן עליה ומתחילים הריבים והבכי עד שאני מתערבת ומרימה את הכל. לאחרונה יש החמרה בהתנהגות שלו איתה הוא ממש מרים עליה את הקול ואפילו גם אליי הטון דיבור שלו השתנה בכלל על כל הבית .וגם אני כלפיו הטון שלי עליו השתנה.
אני מבינה שהוא מרים את הקול כי הוא למד ממני אני בטוחה בזאת השאלה היא איך אני מחזירה את המצב לקודמו איך אני גורמת להם לשחק ולהסתדר בינהם מבלי להתערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבים בין אחים - תגובה
פז שפירא15/11/2014הי ליאת,
אני מציעה להתערב רק כאשר הריב הופך לפיסי. כמו כן אני ממליצה שההתערבות תיעשה בשקט, בלי הרמת קול מצידך - נסי פשוט להפריד ביניהם, לומר בטון רגוע שהם רבים עם מכות ולכן את מפרידה ביניהם. עשי זאת בעקביות ואני מאמינה שדברים ישתפרו.
זה מאוד לא פשוט לא להרים את הקול במצבים כאלה ולכן אני מציעה שתכיני את עצמך מראש בכל פעם שאת עם הילדים, תאמרי לעצמך שבקרוב הם יריבו ולחשוב ולתרגל בראש כיצד תגיבי לעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)