פתאום אבא בתמונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פתאום אבא בתמונה
    אמא נסערת
    02/11/2014

שלום רב ,
    אני אמא לילד בן 3 , הורה יחיד , הייתי במערכת יחסים קצרה עם אבא של בני וכאשר בישרתי לו שאני בהריון הוא בחר לא להיות בקשר , למרות ששלחתי לו הודעות רבות וסיפרתי לו על הבן שלו הוא בחר להתעלם , לקראת גיל 3 החלטתי לנסות שוב והפעם הוא ענה , טען שרוצה לקחת אחריות להיות בקשר
    השאלה שלי איך נכון לעשות את זה ?
    איך להציג אותו לילד?
    החשש שלי שהוא יעלם שוב
    איך אני מצד אחד נותנת הזדמנות לכך שלבן שלי יהיה מערכת יחסים עם אביו
    אבל גם שומרת עליו ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתאום אבא בתמונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתאום אבא בתמונה - תגובה

פז שפירא
    09/11/2014

הי,

אפשר לומר לבנך שישנם כל מיני סוגי משפחות ושבמשפחה שלכם יש אותו ואותך ויש אבא שעד עכשיו לא היה איתכם בקשר ולא בא לבקר. לספר שעכשיו אבא יבוא לבקר פעם אחת ושאחר כך אתם תראו מה יהיה, שלא בטוח שיבוא עוד פעם. תוכלי לשאול אותו מה הוא חושב ומה הוא מרגיש לגבי זה. כדאי לגלות גישה אופטימית לגבי הביקור הספציפי הזה - למשל : "זה יהיה נחמד, תוכל להכיר את אבא ולספר לו על עצמך" אך גם כאמור להסביר שמדובר בביקור אחד ושלא בטוח שיהיו עוד. אני ממליצה שהביקור יהיה אצלך ושתהיי נוכחת על מנת שתוכלי לעזור לבנך לתקשר עם אביו במידה ויצטרך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו