חיטוט באף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיטוט באף
    ליאת
    09/11/2014

יש לי ילדה בת חמש וחצי , ואחת " ההנאות " הגדולות שלה זה חיטוט באף , היא לא מסוגלת שיהיה לה ליכלוך מיותר באף , העניין מתעצם לאחר קירור או שפעת כי אז יש לה הרבה עניין , שמתי לב שזה כבר סוג של אובססיה , והיא לא ככ שולטת על זה , ( זה נמשך כבר די הרבה זמן ) אני מפחדת להשתמש במילה טורדני ... אבל האצבע שלה נמצאת בנחיריים מרבית היום , והיא סיפרה לי שהסייעת העירה את תשומת ליבה ...
    אני מעירה לה , אבל לא רוצה להשתמש בהפחדות של יהיה "לך אף גדול או נחיריים גדולות "...השאלה שלי איך אני מסיטה אותה מעניין בלי שתפתח אובססיה חלופית ... אשמח לעצה מהירה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוט באף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוט באף - תגובה

פז שפירא
    09/11/2014

הי ליאת,

תוכלי לומר לביתך משהו בסגנון: "שמתי לב שלאחרונה את מחטטת הרבה באף ולא כדאי לעשות את זה כי זה לא מנומס וגם כי זה מונע ממך לעשות דברים אחרים. לכן בכל פעם שאראה שאת מחטטת באף אני אגיד לך להפסיק ואתן לך משהו אחר לעשות עם הידיים".
    נסי לתת לה משהו אחר שתוכל להתעסק איתו כאשר היא מחטטת באף - בצק, שרשרת עם חרוזים וכו'. תוכלי לבקש גם מצוות הגן לנהוג כך. זה עשוי לדרוש הרבה התעסקות סביב הנושא אך להערכתי זה משמעותי להעביר את ההתעסקות בידיים למשהו שהוא נורמטיבי יותר.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו