מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתפות באירועיםחסוי10/11/2014
שלום,
בני בן ה-5 לא רוצה ללכת לימי הולדת של בני כיתתו שמתקיימים אחר הצהריים
הוא גם לא שש ללכת לאירועים אחרים של הכיתה מחוץ לשעות הכיתה
הוא חושש לפני האירוע וכשכבר הולכים החשש עובר ולרוב הוא נהנה
מה אפשר להגיד לו לפני כדי להרגיע את החשש ולגרום לו ללכת אפילו לקצת כדי שלא יפספס וישאר מאחור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתפות באירועים - תגובה
פז שפירא12/11/2014הי,
כדאי לנסות ולשאול את בנך ממה בדיוק הוא חושש. האם הוא חושש מהצפיפות, מהרעש, מכך שילד הים הולדת יקבל מתנה והוא לא, מכך שיראה ילד שאינו אוהב וכו'.
במידה ובנך יסביר לך את חששותיו באופן מדוייק יותר, תוכלי לנסות ולעזור לו.
תוכלי לכתוב זאת על מנת שאוכל להמשיך ולייעץ לך בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי23/11/2014שלום,
תודה על המענה,
הבן שלי לא יודע להגיד לי למה הוא לא רוצה ללכת לאירוע, או מה באירוע לא נעים לו,
עכשיו לקראת מסיבת חנוכה בגן הוא לא רוצה ללכת ואפילו מנסה לקבוע עם אבא שלו
יום חופש ביום הזה.
דיברתי עם הגננת וביקשתי שתשים לב איך הוא בחזרות כי הוא טוען שמכריחים אותו
לרקוד והוא לא רוצה. (הוא הראה לי ביית והוא מכיר את הריקוד והשיר ועושה אותם ממש טוב)
שאלתי אותו אם הוא רוצה להיות זה שמדליק את החנוכיה עם אבא
שלו אבל זה לא עזר הוא לא רוצה
הגננת אמרה שחשוב שיהיה בכיתה גם אם לא ישתתף, כך גם אני חושבת
מה את חושבת ?
מה ניתן להגיד לו או לעשות על מנת להוריד את הלחץ שלפני האירוע
יש לציין שאני ואביו גרושים ותמיד מגיעים שנינו לאירועים אבל בעיה זו לא צצה רק
באירועים בהם שנינו מגיעים אלא גם בכאלה שאני לוקחת אותו לבד ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פז שפירא01/12/2014הי,
אני מסכימה עם כך שכדאי שיבוא לאירועים גם אם לא משתתף. מתוך דברייך אני משערת שבנך מתקשה עם ההשתתפות באירועים שדורשת ממנו להציג. אולי בנך מופנם וזה באמת לא נעים לו. אפשר לומר לו שאתם מבינים שהוא לא רוצה שיכריחו אותו להציג או לרקוד. כמו כן אולי אפשר להציע לו להשתתף בדרך שלא דורשת ממנו הצגה מול כולם, למשל, להכין את התפאורה, לעזור לגננת להביא דברים וכו'.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)