בת שלוש ושמונה חוד' התקפי זעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שלוש ושמונה חוד' התקפי זעם
    נועה
    10/11/2014

שלום,
    ביתי בת שלוש ושמונה חודשים, נכנסה לגן עירייה בספטמבר ונולדו לה אחיות תאומות לפני שמונה חודשים (יש גם אחות גדולה בת 7).
    מספטמבר היא חווה קשיים רגשיים רבים אשר באים לידי ביטוי בהתקפי זעם מלווים באלימות, תוקפנות וצעקות. מתקשה מאוד להסתגל לגן החדש ובאופן כללי מתקשה להיפרד ממני ( כל אלו לא היו בעבר). מדובר בילדה מאוד חכמה, בוגרת, ומפותחת לגילה, בעלת ביטחון עצמי אשר השתנתה.
    כלפי אחיותיה הקטנות אינה מוציאה כל אגרסיות..
    אני בטוחה שללידת אחיותיה ולכניסה לגן החדש כמו גם לחוסר בשנת צהריים יש השפעה רבה על כך אולם אני אובדת עצות איך לסייע לה (ולנו).
    אני מנסה למצוא זמן איכות איתה לבד אך הדבר קשה מאוד בתקופה עמוסה זו, מנסים לתת לה תשומת לב רבה ככל האפשר.
    אודה על ייעוצכם בנושא,
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שלוש ושמונה חוד' התקפי זעם - תגובה

פז שפירא
    16/11/2014

הי נועה,

כדאי ליזום פגישה עם הגננת בה תשוחחו על האופנים שבה תוכלו, אתם והגננת, להקל עליה ולעזור לה להסתגל בגן. בידקו איך היא מתפקדת בגן מבחינה חברתית, לימודית ורגשית. בידקו האם הצוות יוכל לעזור לה בהשתלבות חברתית ובהענקת יותר תשומת לב וחום. כמו כן, אולי ניתן להציע לה לנוח על מזרון או כורסה אם היא עייפה. ייתכן שבמסגרת השיחה תוכלו למצוא עוד רעיונות שיוכלו לעזור. בבית, ניתן לשוחח איתה על רגשותיה ועל הדברים הטובים בגן על גם על הקשיים. לצד זאת כדאי לנסות ולשמור על הגבולות ולא לאפשר לה לנהוג בתוקפנות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו