פעוט בן 3-מישוש להירגע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פעוט בן 3-מישוש להירגע
    Noale
    10/11/2014

שלום רב.מזה מספר חודשים,בני יחידי בן ה- 3 פיתח התנהגות חדשה ומביכה:כשהוא עייף/חסר מנוחה,מרים את חולצתו וממשש את הפיטמה שלו.שמתי לב שזה מרגיע אותו אבל אותי כאמו זה מאוד מביך ואינני יודעת כיצד להתנהג.אני מסבירה לו שזה לא יפה ושאם הוא צריך משהו להרגיע אותו הוא יכול לקחת בובה/שמיכה ולמשש וזה לא עוזר.גם מתוך שינה, כשהוא מתעורר לפעמים ובוכה, אני רואה שזה מרגיע אותו וכך הוא נרדם. אינני יודעת אם זה קורה גם בגן והאמת היא שאני נבוכה מלשאול את הצוות. כיצד מגיבים ? ואיך גורמים לו להיפטר ממנהג זה ? אני רוצה לציין שאני אם יחידנית. בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוט בן 3-מישוש להירגע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוט בן 3-מישוש להירגע - תגובה

פז שפירא
    15/11/2014

הי,

האם יש אפשרות להלביש אותו באופן שיקשה עליו לגעת בפטמתו? (למשל, להכניס את החולצה לתוך המכנסיים, להלביש בחולצה צמודה יחסית). בנוסף, כדאי לנסות ולגשת אליו מהר כשאת רואה שהוא עייף או חסר מנוחה ולתת לו מענה - לומר לו שהוא עייף/לא רגוע, לחבר ולהרגיע. לגבי המבוכה לשוחח עם הצוות - האם ישנה אפשרות לומר לגננת שיש משהו שאת נבוכה לגביו ולתת לה מכתב עם שאלתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו