טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. אני רושמת בשם אחותי. אחיינית שלי בת שנה וחצי מתנהגת בצורה פשוט איומה היא צורחת וצועקת ללא סוף. כל דבר שהיא רוצה עד שהיא לא מקבלת היא לא מרפה. זה הגיע למצב שהזמינו משטרה כבר (מהצעקות שלה) יש לציין שבגן היא לא מתנהגת ככה. חשבתי בהתחלה שכואב לה משהו אבל הרופא אמר שהכל בסדר. מה זה יכול להיות אנחנו אובדי עצות. ומה אפשר לעשות?? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית, העובדה שבגן היא אינה מתנהגת ככה מעודדת - שכן ניתן ללמוד מכך שביתך מסוגלת בהחלט לשלוט בהתנהגותה. אני מציעה לומר לאחייניתך שהיא תקבל דברים רק אם תבקש מבלי לצעוק. כעת, זה עשוי להיות קשה, אך יש לעמוד בכך. יש לציין שבמידה והיא תצליח לבקש משהו מבלי לצעוק כדאי מאוד לתת לה אותו, על מנת לחזק אצלה את ההבנה שזה משתלם.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד