מצבי רוח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצבי רוח
    חגית
    21/04/2008

מפעם לפעם אני מוצאת את עצמי במצב רוח "קרזיונרי"...עצבנית ומתוסכלת.
    לצערי, זה מתבטא ביחס שלי כלפי בתי...כמה שאני משתדלת להיות רגועה, לפחות לידה, כל דבר בהתנהגותה מרתיח לי את הדם ואני מגיבה בצורה מוגזמת... אני צועקת (מה שלא אופייני לי), אני חסרת סבלנות וכיו"ב.
    כמובן שיש לי הרבה ייסורי מצפון אחרי זה.... הרי היא לא אשמה, אבל אני ממש מרגישה חסרת שליטה על כך וכ"כ חלשה.
    כל עוד לא הייתה לי ילדה הייתי מסתגרת בקונכיה שלי וזהו, מה שלא מתאפשר עכשיו...
    אודה לכל עצה שתעזור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצבי רוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה שאת בפורום הלא נכון.

אורטל
    01/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי

רתם ל.ס
    11/05/2008

קודם כל כל הכבוד שאת פונה לעזרה! את לא רוצה לפגוע בבת שלך ואת מזהה שיש בעיה אצלך ובתגובות שאת בוחרת מולה.
    אני מאד ממליצה לך לברר בכל דרך שתבחרי מה קורה כאן? מה מעורר בך כעס כזה? כיצד את מתמודדת עם כעס באופן כללי וכיצד עם כעס מול הילדה? את יכולה לפנות לתמיכה מקצועית של פסיכולוג/ית או של מאמן/ת או כל תרפיה שנראה לך שתעזור.
    ממליצה בחום לעשות עם זה משהו ולא לחכות!
    אם תרצי אשמח להמשיך לעזור,
    את יכולה לפנות אלי במייל - [email protected]
    בהצלחה
    רתם לוינסון ספרים
    מקימת "נקודת מבט"
    מלווה להעצמה בחינוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים ומצבי רוח

שרון באומל
    12/05/2008

שלום חגית
    מהכתובים נשמע לי שאת נמצאת במצוקה גדולה. ככל שתקדימי לפנות לטיפול מקצועי, כך יפגעו פחות היחסים עם ביתך וביתך עצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו