קושי בזריקת דברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בזריקת דברים
    מירב
    16/11/2014

שלום, לבתי בת 5 ו-10 חודשים קשה מאד לזרוק דברים, לאחרונה היא לא מוכנה לזרוק שום חפץ אפילו חפץ שנקרע או נשבר, או כזה שאין מה לעשות איתו,לדוגמא,היא אוספת טיקטים של בגדים, כפכף שנקרע מבקשת שלא אזרוק, וכך גם לגבי חפצים שאינה שלה אלא שייכים לאחותה
    אני חוששת כי זו התפתחות של מחלת האגירה. האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לעצור או למזער את התופעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בזריקת דברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בזריקת דברים - תגובה

פז שפירא
    01/12/2014

הי מירב,

אני מציעה לשבת איתה, להסביר שצריך לזרוק דברים כדי שבבית יהיה מקום, שהוא יהיה נקי ומסודר. כמו כן לומר שאת מבינה שזה לא נעים לה לזרוק דברים ולכן את כל הדברים המקולקים תשימו בתוך ארגז וכאשר הוא יהיה מלא את תרשי לה לשמור מספר מועט של דברים שהיא תבחר (למשל 4 דברים) ואת השאר תזרקו.
    כך, את תוכלי לשים גבול ולא לאפשר את האגירה, אך גם להתייחס בצורה אמפטית לצורך של ביתך לשמור דברים ולאפשר לה בחירה ושליטה מסויימים במצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו