אי רצון לאכול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אי רצון לאכול
    דנה
    22/04/2008

יש לי ילדה בת 3 וילדה בת 7 .הילדה בת ה-3 פשוט לא אוכלת כלום!!! אין לה מאכל שהיא אוהבת כל הארוחות שהיא אוכלת כשאני או בעלי מאכילים אותה-הם בשירים וסיפורי אלף לילה ולילה.היא לא רעבה פשוט.זה בילתי אפשרי להאכיל אותה כל הזמן בשירים וסיפורים כאשר היא אמורה כבר לאכול לבד בגיל כזה. מה גם , שהיא חולה המון כל הזמן נתפס בה איזה וירוס ומעלה לה את החום, היא נורא חלשה וכל זה בגלל שהיא לא אוכלת.איך לגרום לה לאכול לבד כמו שצריך מבלי לאיים (אם לא תאכלי אז....) או מבלי לספר סיפורים ? כל העיניין הזה של האוכל הוא מאז שנולדה.היא לא בתת משקל או משהו ובדיקות הדם יצאו בסדר גמור והיא מקבלת את הויטמינים של הדובונים מגומי של הדס.פשוט אני רואה שאין לה צורך באוכל בכלל, ואם אני לא יאכיל אותה היא פשוט לא תאכל כלום, אני יודעת שהיא לא תאכל כי ניסיתי להרפות ממנה וזה לא עזר- היא לא אכלה כלום!!.אני לא יכולה יותר להתמודד עם האוכל שלה- מה עושים??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי רצון לאכול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיוק אותה בעיה

טלי
    23/04/2008

אני מזדהה ומבינה כל מילה שכתבת כאילו תיארת את הבן שלי. גם אני חסרת אונים ומיואשת לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו