מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חלום רע מאוד?אמא דואגת18/11/2014
שלום,
יש לי בת בכורה בת 16 . לכאורה הכל בסדר חוץ מקצת לחץ בלימודים, וכל מיני פחדים על
מוות של אחד מבני המשפחה שכבר טיפלנו בזה. הכל דיי בסדר.
אתמול בלילה קרה מקרה מבהיל: כול בני המשפחה ישנו כבר היה 11 בלילה.
הבית היה חשוך, ביתי הקטנה יותר (אחותה) ב ה -12 קמה רק כדי לשתות מים והציצה
עם הראש לחדר של בת ה -16 רק כדי לראות אם היא ישנה...
כנראה הגדולה נבהלה (אולי חלמה משהו) , קמה מהמיטה החלה לצרוח ולתפוס בשערה של אחותה בפחד כאילו מישהו בא להרוג אותה!
אנחנו יש קמנו מהמיטה לשמע הצעקות שלה. היא כנראה תוך כדי התעוררה והחלה לבכות ולבקש סליחה ושהיא לא יודעת מה קרה לעצמה ואפילו אינה זוכרת מה חלמה ..
הרגעתי אותה וגם כעסתי על הדבר הזה כי סה"כ היא מאוד הבהילה את אחותה , אבל כל הלילה היא לא הצליחה להירדם מרוב הלם .
אני עצמי בהלם, איך אני מתייחסת למקרה כזה .
תודה לכם על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה.
אמא דואגת24/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלום רע מאוד? - תגובה
פז שפירא01/12/2014הי,
אם מדובר באירוע בודד לא הייתי מייחסת לכך חשיבות רבה מידי בשלב זה. ייתכן בהחלט שחלמה ומאוד נבהלה. במידה ואירוע כזה מתרחשת שוב הייתי מתייעצת שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)