התנהגות אלימה בגיל שנתיים וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות אלימה בגיל שנתיים וחצי
    אור
    18/11/2014

שלום רב.
    בני בן שנתיים וחצי. הוא מרבה להשתמש באלימות פיזית, דוחף ילדים בבית ובגן. גם כאשר מעוניין להזמין ילד למשחק דוחף אותו. בבית יש אחות אחת גדולה ממנו בחמש שנים, רגועה וכלל אינה אלימה. יש לציין שעדיין אינו מתבטא באופן ברור. הוא מאוד רגיש ומאוד עקשן.
    אני מנסה להגיב בצורה ברורה ואסרטיביות ולהפסיק את האלימות. ניסיתי גם להסביר כיצד לפנות לילדים כאשר מעוניין לשחק עם ילד אחר. האם כדאי לפנות לעזרה מקצועית? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות אלימה בגיל שנתיים וחצי

ליאת
    19/11/2014

הי,
    הילד שלי בן שלוש והתחיל להתנהג כך בחודש/חודשיים האחרונים (מאז שנכנס לגן עירייה). הגננת מתלוננת שהילד שובב, מרביץ לילדם ללא סיבה, נושך, מטפס על מגירות וקשה לו לשבת במפגשים .
    מה עושים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאור ולליאת

פז שפירא
    01/12/2014

אני מציעה להחליט יחד עם הגננת כיצד היא תגיב בגן לאלימות וכיצד אתן תגיבו בבית לכך. כדאי להפסיק את המשחק ולא לאפשר לו לשחק ברגע שהוא מרביץ. לאחר מכן, לומר את הדרך האלטרנטיבית ולבקש שיישם זאת באותו הרגע. כדאי להבהיר לילד שאתן והגננות נמצאות בקשר שוטף לגבי העניין ושהתנהגות לא טובה בגן תוביל לתגובה בבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו