ילדה בת 6-התנהגות לא פורפורציונלית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6-התנהגות לא פורפורציונלית
    אני
    05/12/2014

בתי בת 6, תלמידת כיתה א'. ילדה חברותית , נהנית מהלימודים.
    לעתים נדמה שהכל בסדר איתה. אך לפעמים אינה מתנהגת באופן פרופורציונלי לסיטואציה. דוגמאות: צחוק מוגזם ולעתים ילדותי ורעשני-מפריע ובולט, מגע יתר בחברות . יכולה לעשות סצנה גם מחרק קטן (ומצד שלי ללטף כלבים גדולים).

לקחנו אותה למרפאה בעיסוק. היא אובחנה עם פחד GI-גבהים והמליצה להמשיך ללכת לחוגים מוטורים ולעבוד על העניין במגוון דרכים. אמרה שאינה שמה לב לעוד עניין חריג אך כדאי לטפל בעניין הפרופורציות. המליצה על טיפול רגשי פרטני באמצעות חיות או אומנות. אני מנסה למצוא טיפול מתאים באזור ירושלים. כמו כן, תוהה איזה טיפול כדאי? ולא ממש בטוחה. אם יש המלצות אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6-התנהגות לא פורפורציונלית - תגובה

פז שפירא
    06/12/2014

הי,

השאלה היא עד כמה התנהגות זו מפריעה ופוגעת בביתך או בסביבתה. ייתכן וזה עניין שלאו דווקא דורש טיפול. אנא כיתבי לי אם זהו מצב שפוגע בביתך או לאחרים.

האם ייתכן שביתך מנסה למשוך תשומת לב על ידי התנהגותה? תוכלו לדבר איתה על הצורך שלה להיות במרכז אך להסביר מתי ההתנהגות מוגזמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו