מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינה עם אבא בגיל 7 וחציאור06/12/2014
שלום בני בן 7 וחצי. אני ובעלי איננו ישנים יחד מכיוון שיש לי כרגע תינוק. בני כבר בעבר עוד בטרם הייתי בהריון היה מתעורר ורוצה לישון עם אבא. . אני מגיל מאדדד צעיר הרגלתי אותו לישון לבד אולם בסביבות גן חובה החל להתעורר ורצה לישון עם אבא.. בקשתי מבעלי שיחזיר אותו למיטתו אך סרב ומאז התרגל להתעורר ולבוא לישון איתו.
אני מאד מחזקת אותו ואומרת לו כמה שהוא בוגר וכי זה לא מתאים לגילו . בעלי כמובן שלא אומר לו דבר בנושא . מה עליי לעשות? האם תופעה זו תחלוף או שיש לכם עצה עבורי כיצד לגרום לבי להפסיק לישון עם בעלי.
חשוב לי לציין כי בני מאדדדד אוהב את בעלי אבל הוא לא ממש פנוי לבלות עימו(בעבר בילה אתו יותר)והפסיק בחודשים האחרונים.
אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה עם אבא בגיל 7 וחצי - תגובה
פז שפירא06/12/2014הי אור,
נשמע שאת ובעלך חלוקים בנושא. לכן, בנך כנראה מקבל מסרים סותרים לגבי האפשרות לישון עם אבא. אני מציעה שתשוחחו, את ובעלך (לבד/בהתייעצות עם אנשים נוספים או איש מקצוע) על הנושא ותגיעו להחלטה ברורה - כזו או אחרת. ברגע ששניכם תחליטו תוכלו להעביר מסר ברור בעניין לבנך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)