שינה עם אבא בגיל 7 וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינה עם אבא בגיל 7 וחצי
    אור
    06/12/2014

שלום בני בן 7 וחצי. אני ובעלי איננו ישנים יחד מכיוון שיש לי כרגע תינוק. בני כבר בעבר עוד בטרם הייתי בהריון היה מתעורר ורוצה לישון עם אבא. . אני מגיל מאדדד צעיר הרגלתי אותו לישון לבד אולם בסביבות גן חובה החל להתעורר ורצה לישון עם אבא.. בקשתי מבעלי שיחזיר אותו למיטתו אך סרב ומאז התרגל להתעורר ולבוא לישון איתו.
    אני מאד מחזקת אותו ואומרת לו כמה שהוא בוגר וכי זה לא מתאים לגילו . בעלי כמובן שלא אומר לו דבר בנושא . מה עליי לעשות? האם תופעה זו תחלוף או שיש לכם עצה עבורי כיצד לגרום לבי להפסיק לישון עם בעלי.

חשוב לי לציין כי בני מאדדדד אוהב את בעלי אבל הוא לא ממש פנוי לבלות עימו(בעבר בילה אתו יותר)והפסיק בחודשים האחרונים.

אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה עם אבא בגיל 7 וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה עם אבא בגיל 7 וחצי - תגובה

פז שפירא
    06/12/2014

הי אור,

נשמע שאת ובעלך חלוקים בנושא. לכן, בנך כנראה מקבל מסרים סותרים לגבי האפשרות לישון עם אבא. אני מציעה שתשוחחו, את ובעלך (לבד/בהתייעצות עם אנשים נוספים או איש מקצוע) על הנושא ותגיעו להחלטה ברורה - כזו או אחרת. ברגע ששניכם תחליטו תוכלו להעביר מסר ברור בעניין לבנך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו