ילדה קטנה מרביצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה קטנה מרביצה
    אסתי
    07/12/2014

שלום. יש לי נכדה בת שנתיים ושבעה חודשים. ילדה מאד חכמה, אוהבת, מלאת שמחת חיים. לפעמים כשהיא מתעצבנת נותנת סטירה או מכה לאמא, לאבא, קרה שגם לי היא עשתה זאת, פתאום נתנה לי סטירה בלי שום סיבה. אני לרגע הייתי בהלם, אבל אחר כך הסברתי לה שזה לא בסדר מה שהיא עשתה. לפני יומיים היא הרביצה לאבא שלה בשקית שהחזיקה ביד ובה כמה צעצועים. אבא כעס עליה, הושיב אותה על הכסא ולא נתן לה לבוא איתנו לשולחן האוכל שהתיישבנו לאכול. היא בכתה מאד ובשום אופן לא הסכימה להגיד סליחה או להראות איזו שהיא חרטה על המעשה. אחרי כמה זמן שהיא ישבה על הכסא ובכתה היא התחילה לקרוא לי שאבוא אליה, אבל ההורים לא הרשו לי בשום אופן לבוא אליה. היה לי נורא קשה אך לא ניגשתי אליה.
    היא הולכת לגן,בגן היא לא מרביצה. בבית זה קורה די הרבה.
    דרך אגב, יש עוד אחות קטנה יותר בבית. הגדולה מאד אוהבת אותה ומגינה על האחות הקטנה.
    אני מבקשת את דעתכם, מה לעשות והאם זה נורמלי שילדה בגיל הזה מתנהגת כך.

תודה מראש
    סבתא מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה קטנה מרביצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח להתייחסות.

אסתי
    07/12/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה קטנה מרביצה - תגובה

פז שפירא
    19/12/2014

הי אסתי,

ההתנהגות הינה נורמאלית אך אין לאפשר אותה. כדאי להגיב למכות כלפי ההורים וכלפיך לא רק במילים אלא גם במעשים. למשל, אפשר לומר לה אחרי שדבר כזה קורה שזה מאוד פוגע בכם ולכן אם היא מבקשת משהו אחרי שמרביצה, אין לכם חשק לתת לה כי אתם פגועים וכועסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו