ילדה בת שנתיים ושבע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים ושבע
    רוית
    08/12/2014

שלום,
    הבת שלי הגיעה לגיל המרד,
    היא לא מאפשרת לי לעשות איתה דברים כמו לחתל(לוקח לי המון זמן),לצחצח שינים בבוקר
    ואני לחוצה מאוד בבוקר כי אני ממהרת לעבודה,היא לא ממושמעת וקשה לי להציב לה גבולות,במסגרת הגן היה שקטה וממושמעת,מה לעשות?

מחכה לתשובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שנתיים ושבע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה,תענו לי בבקשה!!!

רוית
    10/12/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת שנתיים ושבע - תגובה

פז שפירא
    19/12/2014

הי דנה,

זה באמת כפי שציינת, מתאים לגילה. היא מנסה להשיג תחושת שליטה, מסוגלות ואוטונומיה. כדאי לנסות, אף שזה קשה להקדים את שעת ההתעוררות על מנת שיהיה לכן יותר זמן ומרחב להתארגנות. כמו כן, כדאי לומר לה שאם היא לא תתארגן, היא עלולה לצאת מהבית מבלי לצחצח או מבלי להיות לבושה. צאי בשעה שאת צריכה לצאת, אם התארגנה ואם לא וקחי איתך את הציוד הנדרש להתארגנות. ייתכן מאוד שברגע שתראי שיוצאים בכל מקרה בשעה בה צריך לצאת, ביתך תגלה רצון להתארגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו