מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן שנתיים מסרב לשים מעילדיאנה14/12/2014
שלום,
בני בן השנתיים מסרב בכל תוקף ללבוש מעיל בבוקר או כל חולצה/ עליונית שנסגרת מלפנים.
כעקרון הוא ילד נוח ואנחנו מצליחים לשכנע אותו לעשות דברים אחרים שהוא לא אוהב כמו למשל לשים כובע או 2 חולצות, לשבת בכיסא בטיחות וכו, בלי הרבה התנגדות מצידו.
לגבי המעיל שום דבר לא עוזר- אנחנו מסבירים לו שקר בחוץ ויש גשם וגם אמא ואבא שמים מעיל וכל הילדים בגן שמים וזה חשוב כדי לא להירטב ולא להיות חולים אבל שום דבר לא עוזר. הוא ממש צורח ומתנגד פיזית כך שלרוב אנחנו לא מצליחים לשים לו את המעיל ואם מצליחים לשים לו בכוח הוא ממשיך לבכות בהיסטריה ולא נרגע עד שלא מוריד את המעיל.
אשמח לעצה- האם להתעקש איתו ? האם לוותר? האם יש פתרון אחר?
כעקרון לרוב בימים קרים וגשומים אנחנו מהבית -לאוטו -לגן וכו׳ כך שאני לא מאמינה שיתקרר מכמה שניות באוויר וחשבתי לוותר על העניין,אבל אני לא רוצה להרגיל אותו לכך שלא צריך מעיל במקרים שכן יוצאים החוצה במיוחד בהמשך החורף...וגם חשוב לי להבין למה זה קורה.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן שנתיים מסרב לשים מעיל - תגובה
פז שפירא20/12/2014הי דיאנה,
יש הרבה ילדים שלא אוהבים מעיל כי זה לא נוח ומסורבל. אפשר לבדוק אם יסכים לז'קט או אולי למעיל רוח דק שיהיו לו יותר נוחים. אם אינו מסכים לא נראה לי שיש מקום להתעקש, שהרי את אומרת שאתם לא שוהים הרבה זמן בחוץ. אפשר גם תמיד לקחת איתכם עוד בגדים להחלפה למקרה שירטב. ייתכן שבהמשך לא יהיה רגיש לכך וכשיגדל יסכים ללבוש מעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)