ילדה בת 4 עם קושי רגשי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 עם קושי רגשי
    אבי
    17/12/2014

שלום וברכה ותודה על פורום המועיל,
    בתנו בת 4 וחודש מגלה סימני מצוקה רגשית זאת על ידי עשיית צרכיה בתחתונים, היא הייתה עושה את זה גם בגן, אך שם הגענו אתה להסכמים על פרס ענק אותו היא מקבלת כל יום שהיא לא עושה את זה, (יכול להיות שזה לא נכון לעשות זאת אבל הגננות פשוט לא הסכימו לטפל באירוע והיו מזעיקות אותי או את אשתי מהעבודה ואנחנו מבינים אותן), אציין גם שכשהיא מעוניינת היא שולטת יפה מאד.
    ברצוני לתת גם קצת רקע: 1. אי אפשר לומר שהיא הייתה פעם יבשה במאה אחוז, תמיד היה לה פספוס נאמר אחת לשבוע אבל רק של פיפי. 2. יש לה תחושתיות חזקה היא יכולה למשל לקחת ביצת עין או נקניקיה ולרסק אותה עם הידיים באמצע ארוחת ערב כמו גם סתם לאכול הרבה עם הידיים. 3. קיים לה גם קושי לקבל כללים אפי' כשהנגטיב ברור, כך למשל היא מאד רוצה לבוא איתי לסופר הקרוב ואני אומר לה תלבשי כובע, לא יוצאים כעת בלי כובע, היא לא מסכימה, ואני אומר לה בלי כובע את נשארת בבית והיא נשארת בבית בוכה ולא מסכימה ללבוש כובע. ובכלל יש לה איטיות בהתארגנות.
    אני חייב להדגיש שמדובר בילדה חכמה מאד יותר מהממוצע לגילה כך שהיא שולטת במספרים ובהרבה אותיות פותרת תרגילים בשניות גם שלא למדו בגן (אינני יודע מהיכן) וגם היא מבינה מאד דברים ומשמעויות ותוצאות לוגיות מורכבות.
    אודה מאד אם תוכלו לתת לנו כיוון מחשבה ו/או להפנות אותנו...
    תודה רבה - אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 4 עם קושי רגשי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 עם קושי רגשי - תגובה

פז שפירא
    19/12/2014

הי אבי,

נשמע שכיום אתם נמצאים במעין מאבק כוח ושליטה בתחומים שונים, וביניהם גם נושא השליטה בצרכים. כדאי לדעתי להתייעץ עם איש מקצוע המתמחה בייעוץ להורים וטיפול בילדים על מנת לקבל הכוונה כיצד לצאת מן הדינאמיקה של מאבק כוח עימה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - אני בהלם

אבי
    21/12/2014

ממש תודה,
    פשוט לא שמנו לב שהגענו לשם, זאת אומרת שאנחנו בעצם צריכים טיפול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - אני בהלם - תגובה

פז שפירא
    21/12/2014

הי אבי,

אני לא ממליצה על טיפול לילדה אלא התייעצות שלכם ההורים עם איש מקצוע כיצד לנהוג. ייתכן מאוד שזה יספיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו