מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גננת לא מתמודדתשירלי18/12/2014
בני בן 4. קצת שובב כמו הרבה בנים בגיל הזה. התחיל גן טרום חובה השנה. מתחילת השנה נראה שהגננת לא מצליחה להתמודד איתו, אני שומעת על עונשים שהוא מקבל ויודעת שזה רק מחמיר את ההתנהגות שלו. לאחרונה גם בבית הוא נהיה יותר קשה ופורק עול.
לגננת יש רצון לשפר את המצב אבל אני חושבת שהיא לא יודעת איך. איך אני יכולה לשנות את המצב? מה על הגננת לעשות כשהוא דוחף או מרביץ? העונשים שהיא נותנת לא קשורים וניתנים זמן רב לאחר המקרה מה שמגביר את התסכול אצל בני... איך אני יכולה לייעץ לגננת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גננת לא מתמודדת - תגובה
פז שפירא20/12/2014הי שירלי,
איך את מגיבה להתנהגויות כאלה בבית? אם יש משהו שאת עושה בבית ועובד כדאי לשתף את הגננת לגביו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבית המצב שונה
שירלי21/12/2014אם אני רואה שהוא במצב רוח שובב אני אתעלם מנסיונות שלו לעשות שטויות, והוא ירגע וזה יפסיק וזהו. אם לא אייחס לו כוונה רעה, אם אתנהג כאילו משהו שהוא עשה היה בטעות - זה פשוט יחלוף וזהו.
לעיתים רחוקות כשהוא באמת מרביץ (ולא רק בודק את התגובות שלי...) אז אתפוס לו את הידיים אגיד לו בתקיפות שאסור להרביץ. ואם יש משהו שמפריע לו - שיסביר במילים. זה עובד.
בגן היא אומרת שלי שהיא לא יכולה. שאם הוא חוטף משחק לילד אחר או מרביץ היא חייבת להעניש אותו. אני לא כל כך יודעת מה לענות לה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבית המצב שונה - תגובה
פז שפירא21/12/2014הי שירלי,
באמת הדברים שניתן לעשות בבית ובגן יכולים להיות שונים. בגן יכול להיות אפקטיבי לעצור לו את הפעילות, שאם הוא מכה ילדים אחרים לא יוכל לשחק בהפסקה וישב ליד הגננת. כמו כן, מומלת שבנך ידע שאת והגננת בקשר יום יומי לגבי התנהגותו ושאם מתנהג יפה יתוגמל על ידייך וכן שאם לא יתנהג יפה תהיה לכך תגובה מצידך בבית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)