מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשיכות בגיל 6יעל28/12/2014
שלום,
בני אוטוטו בן 6, בגן חובה, ילד חברותי, טוב לב, ומאוד אנרגטי. הבוקר הגננת פנתה אליי ואמרה לי שאחת האמהות בגן אמרה לה שבני נשך את בנה. אציין כי הגננת לא ראתה את המקרה. בתקופה האחרונה הגננת פנתה אליי מספר פעמים ואמרה לי שהיא מרגישה שבני קצת במצוקה מול החברים שלו ובמיוחד מול אלה הנחשבים חזקים חברתית, בניסיון לייצב את מעמדו ביניהם.
בני הוא לא "נשכן סדרתי" אבל נתקלתי במקרים בודדים כאלה אצלו שכאשר מרביצים או מקניטים אותו ולמעשה הוא מרגיש שהוא "נדחק לפינה" ככה הוא פועל.
מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לו? ממה נובעות אותן נשיכות שעל אף שהן בודדות מאוד מטרידות אותי.
מדוע עושים כזה עניין דווקא מנשיכה ולא ממכות שהחטיפו לו קודם לכן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיכות בגיל 6 - תגובה
פז שפירא03/01/2015אני מבינה בדברייך שאת מרגישה שתגובת הגננת אינה מאוזנת ומכוונת יותר כלפי בנך מאשר כלפי הילדים האחרים. אני מציעה לנהל איתה שיחה פתוחה ובאווירה רגועה, על מנת להבין את תגובותיה וכדי שלא יישארו אצלך משקעים כלפיה.
לגבי בנך, כדאי ללמד אותו דרכים אחרות להתגוננות, למשל להתרחק, לומר לגננת וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)