גזירת ציפורניים לפעוטה בת שנתיים+

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גזירת ציפורניים לפעוטה בת שנתיים+
    רוית
    29/12/2014

שלום,
    הבת שלי בת שנתיים ושבע לא נותנת לי לגזור לה ציפורניים היא ממש נאבקת
    כשהיתה יותר קטנה לא היתה לי בעיה,היום היא מזיזה את הידיים ופשוט לא רוצה
    ברגליים זה יותר מסובך,כבר יומיים שלא הצלחתי,היום היא לקחה את הבובה שלה והסכימה בידיים ,ברגליים לא,כשהיא מתנגדת אני לוקחת את הבובה שלה ומראה לך איך הבובה נהנית כשאני "גוזרת לה ציפורניים"והיא אומרת עכשיו אני אבל בסוף לא נותנת.
    ניסיתי בזמן שינה אבל זה לא הלך,הערתי אותה והיא זזה, ואני לא אנסה לעשות שוב כי אני לא רוצה להפריע לה לישון (חשבתי שזו דרך טובה,מסתבר שלא)
    קניתי לה מספריים יפות עם צורות ,זה גם לא הולך,היא לא מאפשרת לאף אחד לגזור לה,גם לא לגננת בגן,היא לא רואה את התסכול עליי
    היא ממש פוחדת.
    אני ממש מתוסכלת
    מה לעשות??????

מחכה לתשובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזירת ציפורניים לפעוטה בת שנתיים+ - תגובה

פז שפירא
    30/12/2014

הי נעמה,

תוכלי לנסות על ידי הסחת דעת - למשל טלוויזיה או הקראת סיפור. שאלי אותה איזה דבר כיפי היא רוצה לעשות תוך כדי גזירת ציפורניים והציעי לה רעיונות. אם לא תבחר בחרי משהו כזה בעצמך. תוכלי להסביר לה שגוזרים ציפורניים כדי להיות נקיים/בריאים או אפילו כדי שהגננת שלה תהיה מרוצה. אפשר להציע לה פרס קטן אחרי גזירת ציפורניים. אפשר לתת לה אפשרות בחירה - עם איזו אצבע להתחיל. כדאי לחשוב מה יכול להתאים לביתך מבין הדברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו