מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיברותלילי01/01/2015
שלום
ביתי בת שנתיים וחןודשיים
ילדה נבונה ומפותחת לגילה
לאחרונה ישנה קבוצת הורים שמיתארגנת על כל מיני פעילויות
שלא תמיד אני יכולה להישתלב בהם מפאת עבודתי או לעיתים כי לא מיסתדר
אני חוששת שמא הקבוצה הנל תתלכד ואז ביתי תישאר בחוץ ותיפגע חברתית
זה מטריד אותי ואני דואגת שמא לא תהיה מקובלת
עוד אציין שבגן יש 2 קבוצות גיל היא בקבוצה של הקטנים (הקבוצה שניפגשת הם הקבוצה של היותר גדולים אבל כטולם יכולים להיצטרף) ההפרשים הם כחצי שנה מינוס פלוס בן שתי הקבוצות
האם יש סיבה לדאגה או שהיא כבר תיצור חברויות בלי שום קשר
האם הקבוצה בגלל הפעילות המשותפת תיתגבש ולא יהיה מקום למישהו מבחוץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיברות - תגובה
פז שפירא03/01/2015הי לילי,
בגיל של ביתך איני חושבת שיש מקום לחשוש מחוסר מקובלות. קבוצה של הורים יכולה להיות פורום נחמד בו נוצרים קשרים בין המבוגרים ומאפשר קשרים בין הילדים. אם את הולכת למפגשים האלה מידי פעם זה יכול להספיק. לגבי ביתך, יכול להיות נחמד עבורה אם תפגישי אותה מידי פעם עם חבר/ה או שניים - זאת אפשר לעשות באופן יזום עם הורים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)