סוגיה לגבי הנכדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סוגיה לגבי הנכדה
    א
    22/01/2015

אני סבתא ל 3 נכדים מקסימים בגילאי 6,4,ו 11 חודשים. בני הגיע עם שלושתם לביתי. מכיון שאמם לא היתה בבית הוא ביקש ממני לקלח את הנכדה הגדולה. נכנסנו לאמבטיה והנעליים והגרביים שלה היו מלאות בחול. בכניסה לביתם הם חולצים תמיד נעלים וגרביים ומנקים את כפות הרגלים. אחרי הגן וביהס כי גם שם משחקים בחול. ביקשתי ממנה לחלוץ ותוך כדי כך התחלתי לחלוץ לההיא התנגדה משכה את הרגל התחילה לצעוק ואמרה לבני שהכיתי אותה דבר שאין מה לדבר עליו בכלל. גם בתי הצעירה היתה נוכחת. בני אמר לי תסגרי את הדלת ולא אמר דבר לבתו. אני אמרתי לו שלדעתי הוא טועה והיה צריך לדון עם הילדה על כך. לדעתי זאת לא דרך ובעתיד תוכל לאמר ככל העולה על רוחה. הוא ענה לי שאני ילדותית וטועה ועזב את הבית בכעס. האומנם כך.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגיה לגבי הנכדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגיה לגבי הנכדה - תגובה

פז שפירא
    27/01/2015

הי,

לפעמים ילדים צעירים אומרים שמבוגר הרביץ להם כאשר הם חשים שמבוגר התייחס אליהם לא יפה ולאו דווקא כאשר הרביץ. לצד זאת, אפשר להבין את התסכול שלך מהאשמת השווא. לדעתי, אם מדובר במקרה בודד ניתן להניח לו ולבדוק האם מקרה כזה מתרחש שוב. אם יתרחש שוב כדאי לשוחח עם הילדה - לאו דווקא בזמן שקורה המקרה אלא אפשר דווקא אחר כך, כשהיא רגועה ופנויה להקשבה ולהסביר לה את המשמעות של מה שהיא אומרת ולשים גבולות בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו