טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הילדה שלנו בכיתה ב'. ילדה מאוד חביבה, מנומסת וחכמה. בכיתה א' הכל היה בסדר מבחינה לימודית. השנה ומהתחלה גם המחנכת וגם שאר המורים אומרים שהיא לא מספיק זריזה וקצב הכתיבה שלה מאוד איטי ובמיוחד במבחנים ושהיא צריכה לעמוד בזמן שנתנו לה. הכתיבה שלה מאוד מסודרת וקריאה מאוד. דייקנית מאוד ונקייה. בבית אני יושבת איתה על השיעורים ומנסה דרך משחק לזרז אותה בכתיבת השאלות ומצליחים. מגיע המבחן והיא לא מסיימת אותו. המורה (המחנכת) אומרת לי שהיא תמיד מרחפת תוך כדי המבחן ותמיד היא צריכה להעיר לה שתמשיך לכתוב מה שמעקב אותה ולא מסיימת לכתוב. יש לה 2 אחיות קטנות ממנה ואני משתדלת להפריד ביניהם בבית לפחות עד שהיא תסיים את השיעורים שלה. כמו כן היא לומדת שיעורים פרטיים ושם גם מאוד טוב לה. אני מבקשת את עזרתכם ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד