מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 5שרית01/02/2015
שלום רב ביתי בת ה5 השתנתה מאוד עקב מוות פתאומי של הדודה הילדה חזרה להרטיב בלילות לא רוצה לישון בחדר רק איתי קושי רב בפרידה בבוקר יש לציין שהדודה שימשה לילדה דמות מאוד חשובה בחייה היא הייתה המטפלת של הילדה בבקרים לילדה מאוד קשה להפרד ממני ואני צריכה לחכות לחברתה הטובה כשהיא נגיעה הפרדה קלה יותר עכשיו הומלץ לי לא להפריד אותה מחברתה שמשרה עלייה ביטחון רשמתי לפני המקרה את הילדה לגן חובה אחר מהחברה שנמצא קרוב לבית ועכשיו לאור המצב הומלץ לי לא להעביר את הילדה קושי נוסף ולהפריד אותה מהחברה קושי שיכול לפגוע במצב הרגשי של הילדה אשמח לקבל עצה והאם הילדה זקוקה לטיפול תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
שרית04/02/2015מבקשת בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 5 - תגובה
פז שפירא15/02/2015הי שרית. מתי אירע המוות של הדודה? אם זהו משהו מאוד טרי הרי שהתגובה של ביתך מתאימה לסיטואציה ויש לתמוך בה ככל שניתן, לשוחח איתה על הקושי ועל רגשותיה ולאפשר לה להיפרד בדרכים שונות - למשל לכתוב זכרונות שהיו עם הדודה, לצייר לה, לכתוב מכתב פרידה וכו'. אם יש אפשרות לשמר עבורה את מקורות התמיכה כמו כברה קרובה זה נשמע לי מאוד נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פז
שרית22/02/2015אני מאוד רוצה להשאיר אותה בקרבת החברה שזה נותן לה יותר ביטחון ולרשום אותה לאותו הגן הבעיה שבעירייה לא מוכנים לאפשר לי לרשום אותה לאותו גן בגלל שזה לא באיזור הרישום אני ממש אבודת עצות ולא יודעת מה לעשות אני לא רוצה שיהיה לה קושי נוסף מה אליי לעשות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פז - תגובה
פז שפירא23/02/2015הי שרית,
אפשר לנסות ולהסביר בעירייה את המקרה ולבדוק אם נותנים מענה למקרים כאלה. במידה וזה לא מתאפשר בכל זאת, סמכי על כך שלביתך יש כוחות להתמודד עם הקושי, בעיקר אם יש לה סביבה תומכת ומכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)