טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, לפני כחצי שנה הצטרפה אלינו למשפחה אחות קטנה. הילדה הגדולה שלי בת 3 בקרוב הייתה גמולה כבר 5 חודשים כהיא נולדה. לפני כשבוע החלה לה תופעה של "פספוסים", המון פעמים בורחות לה מספר"טיפות" בתחתונים ובשבוע האחרון כבר 3 פעמים היא עשתה פיפי בתחתונים בזמן שנת הצהריים בגן. כמו כן, שמתי לב כי בימים האחרונים היא מתנהגת קצת אחרת למשל- מבקשת לשתות חלב מהציצי שלי. עם זאת היא מאוד אוהבת את אחותה, מטפלת בה, מחבקת בה ורוצה להיות איתה. כמובן שהיא מקבלת את מלוא תשומת הלב- כולל ימי כיף ושעות כיף לבד רק איתה ועם אמא או אבא . אשמח לעזרתך בייעוץ איך להתמודד עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי לשקף לביתך את הצורך שלה. למשל, אפשר לומר לה כשהיא מבקשת חלב מהציצי: "נכון שאת רוצה להיות כמו תינוקת, אולי להיות כמו אחותך? את תמיד התינוקת שלי אפילו שאת יותר גדולה!" לגבי הפספוסים, נסי להיזכר איך הגבת לפספוסים בתקופת הגמילה הראשונה ואם הגמילה היתה טובה אז, נהגי באותו אופן גם היום.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד