טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי אף פעם לא הסתדרה חברתית .היא ילדה מאוד גבוהה ושמנה לגילה-ניסינו אין ספור דברים וכולם לא עזר) סה"כ היא נלחמת על המקום שלה ולא מוותרת וגם מצליחה להזמין ולהיות מוזמנת. יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי. הילדה כמעט כל יום מספרת לי על ילד או ילדה או חבורה שמציקה לה לפעמים זה מגיע לאלימות פיזית.אני כבר תקופה כל פעם מדברת עם המורה או עם ההורים . עד שהיום היא שוב סיפרה על ילד וחבריו שהציקו לה בתנועת נוער ואז אני התפרצתי עליה בכעס ואמרתי לה שלא יכול להיות שכל הילדים והילדות מציקים לה בכל מקום ושתלמד להסתדר ותפסיק כל היום להציף אותי בסיפורים ואז גם אבא שלה כעס עליה ואמר לה שבכל מקום מציקים לה והיא רבה עם מישהו ושתלמד להסתדר לבד.היא כמובן בכתה ואמרה שאנחנו לא מאמינים לה . כאב לי הלב עליה אבל אני לא מסוגלת להתמודד עם זה יותר . זה משפיע לרעה מאוד על החיים שלי ואני מותשת . מה אני עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד