מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא בעזרת מורה מתנקלת לי דרך בנהסמאהר09/02/2015
אתנצל מראש על האורך אך הייתי חייבת ,בני בכיתה א' ילד רגוע וחסר אלימות ביני לבין אמא של x בן כיתה שלו יש נתק חברתי ,x תמיד הרביץ לבני כך שהוא יודע שבני לא מגיב,כל הזמן התלוננתי (בעבר) למורה של גן חובה אפילו רציתי לבקשת בני להעביר אותו כיתה בגלל ילד זה , ותמיד קבלתי הבטחת טיפול והרגעה שהכל יסתדר ,בכיתה א x תקף את בני חנק אותו ובעט בו (במקום רגיש) בגלל שחבר בני למשחק לא נתן ל -x לשחק איתם כך ש- x לא יכול על חברו לכן הוציא זעמו על בני , הפעם החלטתי לראות את טיפול המורה במו עיני כי יותר לא אאמין לשטויות הלכתי לביה"ס ספרתי למורה בנוכחות התלמידים מה x עשה, x על המקום התגונן אך חבריו של בני ספרו את האמת בינתיים אמא של x נצלה את המצב והאשימה אותי שתקפתי את בנה ואיימה עלי ועל המנהל "כאילו על המנהל כי מסתבר שהמנהל מגבה אותה ולה יש בת דודה מורה באותו ביה"ס שעוזרת לה מבפנים ) ומנעה מבנה לשחק עם בני כך שיוצא מזה שבנה מצליח להוציא את בני מכל המשחקים המשותפים בגלל בקשת אמו ובני נותר בלי חבר למשחק כי אינו יכול להגן על עצמו בפני x פנינו למנהל אך המנהל מגבה אותה ומבקש ממני כרצונה לבקש סליחה מ x על דבר שלא עשיתי פשוט הוא נכנס לשקרים שלהם ומאמין להם ולא לי ,אין לי כלים להתמודד עם הבעיה חוץ מלהתלונן במשטרה אך חוששת שזה יפגע נפשית בבני כי גם כך הוא יש לו כבר טראומה מ x כי בכל פעם שאני מבקשת ממנו להתגונן ומחזקת אותו הוא עונה לי ש x ירביץ לו ואו אח שלו הגדול ממנו ואו אמא שלו תבוא ותרביץ לו וכאן אני אציין שהיא אישה מאד קשוחה ולא נחמדה לילדים אפילו לילדיה עד כדי כך שהרביצה לבנה x וסגרה אותו במקלחת כעונש כי הלשינו לה ששחק עם בני ואציין שלפי התיעוד של היועצת ביה"ס x רוצה לשחק עם בני כמו כל ילד אחר אך הוא מפחד מהעונש ואציין שאני למרות ההתנהגות האלימה של x אף פעם לא מנעתי מבני שישחק איתו להפך חזקתי אותו נתתי לו כלים להתמודד בקשתי שיתגונן ,איני יודעת איך לטפל בבעיה כי המנהל משתף פעולה איתם ! בבקשה הנחיה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא בעזרת מורה מתנקלת לי דרך בנה - תגובה
פז שפירא16/02/2015הי סמאהר,
כדאי לבקש פגישה עם פסיכולוגית בית הספר ולמצוא לבעיה פתרון ברמת בית הספר. במידה וזה לא יעזור אני מציעה להתייעץ עם איש מקצוע באופן פרטי בשל מורכבות הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)