כאבי בטן וראש נפשיים - מה עושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן וראש נפשיים - מה עושים
    לימור
    15/02/2015

מזה כ 5 חודשים הילדה שלי בת 9.5 מתלוננת על כאבי ראש ובטן , בהתחלה ייחסתי לזה חשיבות והתחלתי בסידרת בדיקות מקיפה מאוד אשר הניבה תוצאות שליליות בהכל .
    כלומר משהו רפואי אין .
    הרבה פעמים בהסתכלות שלי מהצד על הילדה בבית , היא צוחקת מתנהגת רגיל , צופה בטלוויזיה והכל בסדר ואז לקראת שינה היא שוב מתלוננת על כאבי ראש או בטן או שניהם .
    זה נראה כמו דרישה לתשומת לב ולא יותר ובחנתי אותה מהצד הרבה יחד עם שיתוף פעולה מהמורה . אני מציינת שהיא ילדה יחידה ואני חד הורית , האבא מאוד בתמונה ואנחנו ביחסים מעולים ובשיתוף פעולה מלא והיא רואה אותו הרבה . אני לא מוצאת שחסר לה תשומת לב והיא מקבלת די והותר . היא כן ילדה רגישה מאוד אוהבת חום ומגע ואני רואה את זה שהיא דורשת גם מאשנים אחרים ולא רק ממני או מאבא שלה . חשבתי לתת לה סוג של ויטמין ולאמר לה שזוהי תרופה שהרופאה נתנה בשביל הכאבים ולראות את התגובה לכך מה עוד אני יכולה לעשות ? אני כבר מיואשת ומותשת .. היא מחייגת מהבית ספר שאגיע לקחת אותה היא מפסידה לימודים .. והיא ילדה עם הרבה ביטחון עצמי , יש לה חברות והיא דיי שתלטנית ולא וותרנית , ולפי המורה היא פורחת בבית הספר . אז אין לה סיבה לא ללכת לבית הספר . אולי הפרעת קשב קשורה ? היא דיי חלשה בלימודים .. לא ממש אוהבת ללמוד . אבל חברות היא אוהבת
    אשמח לכל תשובה או התייחסות .. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן וראש נפשיים - מה עושים - תגובה

פז שפירא
    15/02/2015

הי לימור,

כדאי לחשוב האם ישנם גורמי לחץ או חרדה המשפיעים על ביתך. אם הצד הלימודי חלש אצלה חשוב לטפל בכך. כדאי מאוד לא לאפשר הימנעות מבית הספר על מנת שהמצב לא ידרדר. במידת הצורך כדאי להתייעץ גם עם פסיכולוגית בית הספר לגבי מצבה הלימודי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו