טראומה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טראומה
    מירב
    04/03/2015

הייי
    הבן שלי בן שנה וחצי הוא עבר ניתוח שקדים ושקד שלישי
    הוא מחלים יפה מאוד רק שמגיע שעת שינה הסרט מתחיל נראה כאילו יש לו טראומה והוא לא מוכן לישון במיטה שלו
    הוא מסכים לישון רק על הידים שלי וכשהוא נרדם אני שמה אותו במיטה ואיך שהוא קולט את זה הוא פשוט צורח ובוכה ונהייה אגרסיבי.
    אני כבר עובדת עצות לגבי זה
    אין לנו לילות הוא לא נרגע .
    הוא שבוע וחצי אחרי הניתוח
    רק רציתי להוסיף שלפני הניתוח הוא ישן מעולה היה הולך ב7 לישון עד הבוקר
    אשמח אם תוכלו לעזור לי לעזור לילד שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח מאוד אם תענו לי בהקדם

מירב
    06/03/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טראומה - תגובה

פז שפירא
    07/03/2015

הי מירב,

אחרי ניתוח תיתכן מאוד רגרסיה בהתנהגות. בנך נמצא עדיין קרוב מאוד לניתוח וכדאי לאפשר לו קצת יותר קרבה אליכם. כדאי גם לדבר איתו על זה, גם אם הוא לא יכול בעצמו עדיין לבטא את מה שהרגיש אתם יכולים לומר לו שזה בטח היה מפחיד ושעכשיו עבר תקופה לא קלה כי כאב לו וכו. בהמשך, כדאי לנסות ולחזור איתו בהדרגה להרגלים הישנים. למשל, להשכיב אותו לישון במיטתו ולהיות לידו וללטף אותו. אם הוא מאוד נסער כדאי להרימו אך להחזיר ולהגיד שאתם רוצים שיישן במיטתו ושאתם נמצאים איתו עד שירדם. זהו תהליך לא פשוט ודורש סבלנות רבה, אך עם התמדה אני מאמינה שתוכלו להגיע בסוף למצב בו הוא ישן במיטתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו