ילד ותרן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד ותרן
    יעל
    16/03/2015

החברים של הבן שלי תמיד מתייחסים אליו לא יפה. קוראים לו שקרן, תסתום, לא תמיד משתפים אותו, מטומטם.
    אני לא רואה שהם מתנהגים ככה בין החברים האחרים ואני דואגת שהוא נראה וותרן ושהם מרשים לעצמם איתו יותר מעם אחרים
    הוא חבר של קבוצת ילדים אבל נראה שהוא בתוך הקבוצה הזאת הכי פחות "מקובל"
    (הוא גם הכי נמוך בניהם אם יש לזה משמעות) והוא ילד מקסים שלא מחפש לריב כל הזמן מנסה להיות בסדר עם כולם ונראה שהוא מאוד משתדל להיות "בסדר איתם "
    השאלה שלי איך אני צריכה להגיב כשחבר שלו אומר לו לידי מילים כמו תסתום, מטומטם. אני מרגישה שאם אני לא אתערב בכלל הבן שלי יפרש את זה כהתנהגות שהוא צריך לקבל.
    הוא בן 5. בגן חובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד ותרן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד ותרן - תגובה

פז שפירא
    16/03/2015

הי יעל,

כדאי באמת ללמד את בנך דרכים להגן על עצמו. ראשית, כדאי לדבר עם בנך ולומר לו שכאשר מישהו מדבר אליו לא יפה הוא צריך להגן על עצמו ולהחליט מה אפשר לומר לאותו הילד. אחר כך, בזמן ילד אחר ידבר בצורה כזו אל בנך תוכלי להזכיר לו מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו