צריכה עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    ילנה
    28/04/2008

שלום, יש לי 2 ילדים בת 3 ובן 1.5, אני סטודנטית ורב היום הם איתי בבית ובשעות שאני בלימודים, בן 16:00 ל20:00 , נמצאת איתם מטפלת. בזמן אחרון מטפלת כל הזמן מתלוננת על התנהגות לא יפה מצד בתי, היא טוענת שבתי לא מקשיבה לה, עושה דברים כמתברר שאף פעם לא עושה כאשר אני בבית, אתמול בת שלי סירבה להישאר איתה(זה קרה כשהיא רק התעוררה משינת צהריים), פשוט חיבקה אותי וביקשה לא לעזוב אותה, כשבכל זאת ניסיתי ללכת, היא התפרצה בבכי. לאחר שישבתי איתה יותר משעה, אז לאט לאט הלכה לשחק ונשארה עם מטפלת. אני לא כל כך יודעת מה עלי לעשות, כי מטפלת חושבת שהיא מאוד מקצועית, מצד שני היא לא עשתה דבר אתמול בכדי לשכנע או לברר מהי סיבה שבתי לא רוצה להיות איתה, פשוט המשיכה לשחק עם בני. אני מצדי מפחדת שילדה שלי לא מקבלת ממנה מספיק יחס וזאת הסיבה להתנהגות לא יפה. בבקשה תזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דעתי

רתם ל.ס
    11/05/2008

לפי תיאורך - נראה שיש קצר בתקשורת בין המטפלת לילדה. לא נראה שהילדה מרגישה בנוח איתה והמטפלת בעצמה מעידה על קושי. הצעות להמשך -
    1. את יכולה לערוך שיחה אישית עם המטפלת בזמן רגוע ללא הילדים ולנסות לברר מה בדיוק קורה ואיך היא מוכנה להתנהג כדי שיהיה נעים. מצידך הבטיחי לגבות אותה בפני הילדה.
    2. ממליצה על שיחה דומה עם הילדה.
    3. אם את מרגישה שזה לא עובד או שקשה גם לך עם המטפלת - אני ממליצה למצוא מישהי אחרת ולוודא שיש אהבה וקבלה כמו גם תקשורת טובה איתך ועם הילדים.
    אם תרצי עוד פרטים ורעיונות - את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל.
    רתם לוינסון ספרים,
    מקימת "נקודת מבט"
    ומלווה להעצמה בחינוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלת

שרון באומל
    12/05/2008

שלום ילנה
    אני ממליצה בחום לברר לעומק מה קורה עם המטפלת ולו בכדי להראות לביתך שאת סומכת ומאמינה לה. נשמע שהשינוי בהתנהגות בשעות שהם עם המטפלת והבכי של ביתך מעידים על יחסים לא תקינים עם המטפלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו