ילד שמרטיב בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שמרטיב בלילה
    מיטל
    30/03/2015

שלום, יש לי ילד בן שנה וחצי שנגמל מטיטול כבר לפני למעלה משנה, הוא היה גמול לחלוטין גם בלילה. מאז ספטמבר הוא החל להרטיב כל לילה ולעיתים מספר פעמים בלילה. תחילה חשבתי שזה בגלל מזג האוויר הקר אך גם חימום החדר והמיטה לא עזר.
    בשנה בארונה התחללו הרבה שינויים: במרץ ילדתי לו אח, ביולי בעלי היה במילואים חודש וחצי בגלל המלחמה וגרתי אצל אמא שלי ובסוף אוגוסט עברנו דירה.
    אינני יודעת מה לעשות, איך להגיב שהוא מרטיב, האם זה יחלוף מאליו, האם לפנות לרופא ילדים או לפסיכולוג?

אשמח לתשובה ולעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שמרטיב בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שמרטיב בלילה - תגובה

פז שפירא
    30/03/2015

הי מיטל,

בנך עבר באמת שינויים רבים ובכלל לא קלים ולכן הנסיגה מובנת מאוד. יש לציין גם שבנך נגמל בגיל צעיר מאוד ואין ציפייה חברתית ממנו שיהיו גמול, על כן אין לחץ בעניין.
    מצד שני, עברה כבר חצי שנה מאז השינוי האחרון והשאלה שעולה בעקבות ההרטבה בלילה היא האם הוא עדיין חש במתח וחרדה. אני ממליצה כן להתייעץ גם עם רופא וגם עם פסיכולוג התפתחותי בעניין - עם רופא כדי לשלול בעיה גופנית ועם פסיכולוג כדי לברר האם קיימים גורמי לחץ וחרדה שגורמים להרטבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו