בת 10 מאוננת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 10 מאוננת
    אלינה
    09/04/2015

שלום רב,
    רציתי להתייעץ אם יש צורך בהתייחסות מיוחדת להתנהגות ביתי בת 10. היא עדיין מרטיבה בלילות, וזה יכול להיות כל יום או פתאום תקופה ארוכה שאינה מרטיבה. בנוסף היא מאוננת כמעט כל יום. מבחינת התנהגות היא די אגרסיבית במיוחד כלפי אחותה הקטנה בת 5.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 10 מאוננת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 10 מאוננת - תגובה

פז שפירא
    12/04/2015

הי אלינה,

אוננות רבה שמגיעה לצד הרטבה בלילות יכולה להעיד על מצוקה נפשית. אני מציעה לבחון את הדברים באופן פרטני אצל איש מקצוע - אני ממליצה על התייעצות עם פסיכיאטר ילדים כיוון שהוא יוכל להתייחס גם להיבטים פיסיולוגיים אם קיימים (בהרטבה) וגם להיבטים נפשיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכיאטר ילדים

אלינה
    12/04/2015

בהמשך להצעתך האם יש לך המלצה לאיש מקצוע רצוי אישה כי הבת שלי פחות מתחברת עם רופאים גברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכיאטר ילדים - תגובה

פז שפירא
    13/04/2015

הי אלינה, אין אפשרות לקבל בפורום המלצה ספציפית לגבי איש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו