מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר חיובי עם הילדהתומר12/04/2015
שלום
יש לי ילדה כבת שנתיים ובמשך זמן זה אני רואה אותה פעמיים בשבוע לשעה בנוכחות אמא שלה . כאשר אני מגיע לביקור ומנסה להרים אותה היא צורחת בוכה ונצמדת לאמא שלה .כל משחק שאני יושב ומשחק איתה היא נוחכת לשתי דקות ומיד לוקחת משחק אחר והולכת לאמא שלה. שאלתי היא אך אפשר לגרום לילדה להיות יותא קשורה וחיובית כלפי ובכך הקשר איתה יעמיק. חשוב לי לציין שבהמשך אני רוצה להתחיל לקחת אותה מהגן פעם בשבוע (דבר שרק אמא או סבתא שלה עושות) ואני רוצה להכין את הקרקע למפגש ויציאה מהגן יותר נעימות וכמעט ללא בכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר חיובי עם הילדה - תגובה
פז שפירא12/04/2015הי תומר,
איך הקשר שלך עם האמא? כיצד היא מתווכת את הקשר שלך עם הילדה?
אנא השב כדי שאוכל להמשיך ולענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר חיובי עם הילדה
תומר12/04/2015קשר מנותק לחלוטין אנו מתקשרים בהודעות , היא אומרת לילדה ללכת לשחק או לטייל איתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר חיובי עם הילדה - תגובה
פז שפירא13/04/2015הקשר עם הילדה תלוי בין השאר גם בקשר שלך עם אימה ובדרך שבה האמא מתווכת את הקשר. אם ישנה אפשרות לשוחח עם האם על כך או אם יש אפשרות לשפר את הקשר עימה זה יכול לעזור. אם לא - הדבר שניתן לעשות הוא פשוט לא לוותר ולא להתייאש ולהמשיך להקפיד על קשר רציף. כמו כן, אתה יכול להתייעץ באופן פרטי עם איש מקצוע כדי להבין את התקשורת שלך עם הילדה והאם ישנם דברים שאתה יכול לעשות על מנת לשפר אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)