טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי בן 8.לא רוצה ללכת לבית הספר.(הוא מצוין בלימודים ונמצא בכמה חוגים.)חברו לכתה,הנחשב לאלוף בכדורגל,מחליט כל יום מי יהיה בקבוצתו,ותמיד דוחה את הילד שלי למרות תחנוניו.הילד שלי רוצה להיות מקובל בקרב הבנים ,וכדורגל זה הדבר הנחשב בכתתו.אני מחזקת את ילדי במחמאות על כישרונותיו,וגם הזמנו כמה פעמים את אותו ילד אלינו.אך המצב לא משתנה.מה עליי לעשות?הילד שלי נפגע שוב ושוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם ישנה אפשרות לדבר עם הוריו של הילד בעניין? כמו כן, אם זה קורה בשיעור ספורט כדאי אולי לערב את המורה (למשל לתת לילדים אחרים לבחור קבוצות או שהמורה עצמו יבחר).
כמו כן, כדאי לתת כלים לבנך, להסביר לו שלא כדאי שיתחנן כיוון שזה עושה את הפעולה ההפוכה. כדאי לעודד אותו להשתתף במשחק גם אם הוא לא נבחר לקבוצה שרצה. כמו כן, אם הוא מתעניין בכדורגל אפשר לקחת אותו לחוג שבו יתחזק ויחוש את עצמו חזק. כדאי גם לחשוב האם בנך סובל מדימוי עצמי נמוך והאם כדאי לחזקו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד