דחוף דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף
    אמי
    21/04/2015

בני בן ה 13 ילד נורמטיבי ומחונן. אתמול ושלשום גילינו בהסטוריה של המחשב כי גולש באופן מכוון לסרטי פורנו גייז ואפילו מחפש מילים קשות של התעלסות קשה ( מעדיף לא לפרט אותם במדיה ) חשוב לציין כי אין לנו נטייה לא לי ולא לאחיו הבוגרים מה שמעלה חשש אצלנו.
    אני מעוניין לדבר איתו על כך אך מהצד השני מפחד לפגוע בו שחס ושלום לא יעשה משהו לעצמו.
    עזרו לי איך מדברים איתו?האם לדבר איתו על כך? באיזה צורה? באיזה פורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף - תגובה

פז שפירא
    22/04/2015

הי אמי,

צריך להבחין כאן לדעתי בין שני דברים: ההתעניינות המינית של בנך במיניות הומוסקסואלית וצריכת פורנו. ההתעניינות המינית של בנך במיניות הומוסקסואלית היא לגיטימית ולדעתי כדאי לומר לו זאת, תוך אמירה שתקבלו ותאהבו אותו כפי שהוא, עם כל סקרנות מינית.

לצד זאת, צריכת פורנו היא עניין בעייתי, שכן אלו סרטים שמציגים מיניות באופן מעוות, דבר שאינו מתאים לגיל של בנך ועלול להסב לו לנזק.

על כן, האמירה צריכה להיות שהסקרנות עצמה לגיטימית ותקבלו אותו עם כל התעניינות מינית שלו. וכמו כן להסביר את ההשלכות של הצפייה בסרטי פורנו ולהבהיר את העמדה שלכם בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו