נסיעה ארוכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה ארוכה
    אלינור
    25/04/2015

שלום
    אני נשואה ויש לי 2 ילדים,בת 11 ובן 5.
    בקיץ אני טסה לחו"ל לשבועיים (וגם בתי בת ה11 מצטרפת אליי).
    הילד בן ה5 יישאר עם האבא .
    אני ממש חוששת מהפרידה מהילד בן ה5 (שגם מאוד קשור אליי ולאחותו).
    ממש חייבת עצות:
    איך להתנהל?לספר לו לפני?איך להיפרד?האם ליצור קשר בשבועיים האלה מחו"ל?איך הוא יקבל אותי בחזרה?
    ממש חוששת מזה ומפחדת מהשינוי שיכול לבוא בעקבות הנסיעה.
    תודה רבה על העצות מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה ארוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה ארוכה - תגובה

פז שפירא
    01/05/2015

הי אלינור,

בגיל חמש לדעתי בנך בהחלט יכול להישאר עם אביו. הסבירו לו את המצב כפי שהוא - שאת וביתך נוסעות לחו"ל לשבועיים והוא יישאר עם אבא. הוא עשוי לשאול שאלות ולהביע מחאה - למשל לשאול למה את לא לוקחת אותו, להגיד שלא רוצה שתסעי. תוכלי לומר שלפעמים את עושה דברים רק איתו ולפעמים עושה דברים רק עם אחותו ושזו הזדמנות בשבילו לבלות עם אבא. תוכלו לומר לו איזה דברים כיפיים יוכל לעשות רק עם אבא במהלך השבועיים האלה. אימרי לו שאת תתגעגעי אליו אבל שתוכלו לדבר קצת בטלפון. אפשר לדבר איתו במהלך החופשה בטלפון/סקייפ ולראות מהי תגובתו. יש ילדים שנהנים מכך, יש ילדים שלא מתחברים לזה.

בכל אופן, אני מאמינה שיהיה בסדר, גם אם תתגעגעו וגם אם יביע מחאה או אפילו כעס כשתלכי ותחזרי החיים יחזרו למסלולם הרגיל (וכמובן אל תשכחי להביא מתנה כשתחזרי :)

נסיעה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו