מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיעה ארוכהאלינור25/04/2015
שלום
אני נשואה ויש לי 2 ילדים,בת 11 ובן 5.
בקיץ אני טסה לחו"ל לשבועיים (וגם בתי בת ה11 מצטרפת אליי).
הילד בן ה5 יישאר עם האבא .
אני ממש חוששת מהפרידה מהילד בן ה5 (שגם מאוד קשור אליי ולאחותו).
ממש חייבת עצות:
איך להתנהל?לספר לו לפני?איך להיפרד?האם ליצור קשר בשבועיים האלה מחו"ל?איך הוא יקבל אותי בחזרה?
ממש חוששת מזה ומפחדת מהשינוי שיכול לבוא בעקבות הנסיעה.
תודה רבה על העצות מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה ארוכה - תגובה
פז שפירא01/05/2015הי אלינור,
בגיל חמש לדעתי בנך בהחלט יכול להישאר עם אביו. הסבירו לו את המצב כפי שהוא - שאת וביתך נוסעות לחו"ל לשבועיים והוא יישאר עם אבא. הוא עשוי לשאול שאלות ולהביע מחאה - למשל לשאול למה את לא לוקחת אותו, להגיד שלא רוצה שתסעי. תוכלי לומר שלפעמים את עושה דברים רק איתו ולפעמים עושה דברים רק עם אחותו ושזו הזדמנות בשבילו לבלות עם אבא. תוכלו לומר לו איזה דברים כיפיים יוכל לעשות רק עם אבא במהלך השבועיים האלה. אימרי לו שאת תתגעגעי אליו אבל שתוכלו לדבר קצת בטלפון. אפשר לדבר איתו במהלך החופשה בטלפון/סקייפ ולראות מהי תגובתו. יש ילדים שנהנים מכך, יש ילדים שלא מתחברים לזה.
בכל אופן, אני מאמינה שיהיה בסדר, גם אם תתגעגעו וגם אם יביע מחאה או אפילו כעס כשתלכי ותחזרי החיים יחזרו למסלולם הרגיל (וכמובן אל תשכחי להביא מתנה כשתחזרי :)
נסיעה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)