מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשה לי עם בני בן השנתיים וחצי !!!שואלת27/04/2015
הוא נולד לאחר שנים ארוכות שלא הצלחתי ללדת וכבר ניכר עליו שהוא כאריזמטי ונבון -כולם מחזרים אחריו ואוהבים אותו בטרוף והוא הודף את כולם ! רק איתי הוא יותר ידידותי...
הוא מלא בקריזות,רוב היום עצבני ומריר,מרבה לנדנד ,עובר ממשחק למשחק בדקות ואז מיד נעמד לנדנד ולבקש וגם כשכבר מקבל -הוא שמח לרגע וחוזר לנירגנות.
הוא מאד עצבני וגם אלים בתגובותיו,לא אוהב מגע ,לא מרוכז ,לא אוכל כלום למעט קורנפלקס ולעיתים מעט קוטג' או חומוס.לא ישן הרבה ,לא משתף פעולה כמעט עם אף אחד -רק כשמשתוללים איתו הוא נהנה וצוחק ומיד עובר חזרה לנירגנות והדיפה.
הוא גם מרייר כל היום ואובחן כסובל מטונוס שרירים גבוה אך לא נשלחתי לשום טיפול
והרופא המאבחן טוען שאין באמת מה לעשות .
עם כל האהבה שלי אליו אני מרגישה מותשת ,מרגע שאני חוזרת מהעבודה ועד מאוחר בלילה -שרק אז הוא נרדם-אני רק סביב הקשיים והקריזות שלו עם די מעט רגעי נחת.
גם בני המשפחה המורחבת אוהבים אותו מאד ורוצים לבלות איתו אבל הוא לא מעונין וגם אצלם הוא משתעמם מהר ורוצה הבייתה..
אשמח מאד לקבל הכוונה לאן לפנות לטיפול ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי עם בני בן השנתיים וחצי !!! - תגובה
פז שפירא01/05/2015הי,
טונוס שרירים גבוה יכול לגרום לעצבנות ולקשיי שינה. אני ממליצה לפנות לריפוי בעיסוק כדי לטפל בטונוס השרירים הנמוך ובריור. לגבי האכילה - ייתכן וגם היא קשורה לקשיים בויסות החושי סביב הפה. כדאי לראות אם המצב משתפר בעקבות ריפוי בעיסוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)