מלחמות בוקר!!!חייבת עזרה!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מלחמות בוקר!!!חייבת עזרה!
    רוית
    27/04/2015

שלום,
    אני אמא לילדה בת שלוש,היא לא נותנת לי לחתל אותה בבוקר ואני רודפת אחריה במשך שעה ומבקשת ומבקשת,גם לגבי צחצוח שיניים,אני מתעצבנת וצועקת עליה והיא בשלה,לא מקשיבה,אז החלטתי לפעול בדרך אחרת ולהתעלם,אז כשאני מתעלמת היא מבקשת ממני לחתל אותה אבל אז המשחק מתחיל שוב,רק כשבעלי בא היא מקשיבה לו,אבל לי היא בכלל לא מקשיבה ועושה דווקא,היא רואה שאני כועסת ,וכשאני כועסת זה התפוצצות כבר,כי היא פשוט לא מקשיבה,איך אפשר לנהוג איתה, מה לעשות? אני הולכת מותשת ועצבנית לעבודה.כשאני מפעילה קצת כוח,אז היא מרביצה,וזה לא עוזר כשאומרים לה לא להרביץ,היא לא מתרגשת ממני בכלל
    מה כדאי להגיד לה בבוקר כשתקשיב ואיך נוהגים בכלל עם ילד שרק עושה דווקא?
    נהגנו בצורה כזו,,אם את לא תעשי את מה שאנחנו אומרים את לא תקבלי את מה שאת רוצה"זה לא עבד,היא בשלה

מחכה לתשובות

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלחמות בוקר!!!חייבת עזרה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלחמות בוקר!!!חייבת עזרה! - תגובה

פז שפירא
    01/05/2015

הי רומי,

האם בעלך נוהג אחרת ממך? אולי אפשר ללמוד מהאופן בו הוא נוהג עם ביתך.

אני מציעה לומר לביתך שתבקשי ממנה רק פעמיים אך אחר כך אתן תצאו בזמן, גם אים אינה מוכנה. ועשי זאת!

פעמים רבות ילדים מפנימים את המסר שחשוב להתארגן בבוקר אך רק בודקים את ההורים וכאשר רואים שההורים לא נאבקים הם מבקשים בעצמם. אני מציעה לצאת החוצה ולקחת בשקית מברשת שיניים, משחה, מים לשטיפה וטיטול ואם תבקש להתארגן בדרך.

אם לא תבקש לצחצח שיניים ניתן לומר לה שלא תקבל ממתקים או דברים מתוקים באותו היום כי אין לה את ההגנה של המשחה.

תוכלי לעדכן איך הולך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו