טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי ילד בן 7 וילדה בת 11 שנשארים בבית פעם בשבוע לבד במשך שעתיים. הילדה מחממת לו אוכל, הוא מתחיל לשחק, היא מציקה לו או הוא מציק לה ו.... מתחילים לריב. אתמול הילד לקח סכין ואיים על הילדה בסכין. הוא לא התקרב אליה או משהו, עמד רחוק אבל היא מאוד נבהלה וגם אנחנו. כשדיברנו איתו בערב, והוא ראה כמה תשומת לב קיבל "הסכין", הוא רצה לישון עם אחותו והתחיל לבכות בהיסטריה, (עבר מות חתול לא מזמן ונכנס לחרדה קצת), הוא התחיל לאיים שיחתוך את עצמו עם סכין, אם לא ניתן לו לישון איתה. אני מבינה שהוא עושה מניפולציה עלינו, אבל סכין??? אודה לכם על העזרא המיידית בעניין. תודה מראש. מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההתנהגות של בנך - האיום בסכין על אחותו ועל עצמו ייתכן שמעידה על מצוקה רגשית משמעותית. אני מציעה להתייעץ עם פסיכולוג ילדים כדי להבין יותר לעומק את העניין ולהחליט אם יש מקום להתערבות של ייעוץ הורים, טיפול לילד או משהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד